Maak onvergetelijke momenten...

... in deze groeps­accommodaties

In de groepsaccommodaties in Zuid-Limburg is het goed toeven met ‘z’n ahh-lun’. Je waant je in het buitenland, maar verhip: je zit nog gewoon in eigen land. Lang (file)reizen hoeft niet. Vooral met kleine kinderen (maar stiekem ook voor iedereen) is dat heel fijn. Dus; wacht niet langer en trommel je collega’s, familie of vrienden op!

12 groeps­accommodaties voor een onvergetelijke tijd

Plezier voor tien

In Zuid-Limburg vind je unieke workshops en te gekke groepsactiviteiten voor elke smaak. Van spanning en avontuur tot culinair en cultureel. Volg een kookcursus, ga samen op wijnreis, lasergamen of glowgolfen of laat je opsluiten in een escape room. Één ding is zeker: niemand hoeft zich te vervelen!

Alle groepsaccommodaties op de kaart

Weergeven op de kaart

Uitjes-tip voor groepen

Valkenburg Adventure biedt onvergetelijke activiteiten zoals grotbiken, avontuurlijke grottentochten, wandeloriëntatietochten en grotklauteren aan in het mooie Zuid-Limburgse heuvelland. En ónder die heuvels liggen honderden kilometers aan tunnels. In Valkenburg bevindt zich zelfs het langste aaneengesloten gangenstelsel van Europa: de Sibbergroeve.

Blijf je slapen?

⟶ Blog van Jenneke

Op moordenaarsjacht

Blogger Jenneke waagt zich samen met een groep vrienden aan een stadsgroepsspel in Valkenburg. De opdracht: los de moord op wielrenner Lex Armsterk op. Met aanwijzingen, 4 verdachten en 1 route gaan ze op moordenaarsjacht.

Kijk of ze hem vinden

Meer groepsaccommodaties voor de hele bubs

De vakantiehuizen in onze regio zijn ook uitermate geschikt voor groepen. Kies je smaak en boeken maar!

Ga voor luxe

Bestaat je groep vooral uit luxe paardjes of vind je gewoon dat jullie dit verdienen? Gelijk heb je! Check het luxe aanbod.

Go luxe

Pure ontspanning

Zijn jullie meer toe aan ontspanning, rust en chillen in een bubbelbad? Dan zijn deze wellness-huisjes jullie absolute must-go!

Hallo, wellness

Nét even anders

Doen jullie het graag net even anders of heeft dit weekend een bijzonder tintje? Dat vraagt om een bijzondere overnachtingsplek.

Oww yes

Kiddy proof

Bestaat het gezelschap voor een groot deel uit kleine koters? Dat verandert je wensenpakket! Deze plekken snappen dat als de beste.

Kidsproof, please

#groepsfuninzuidlimburg

Smelt! Hoe leuk en bijzonder is jouw vakantiekiekje met je familie, vrienden, sportclub of collega’s? Deel die groepsfoto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.