Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Maak onvergetelijke momenten

In deze groepsaccommodaties

In de groepsaccommodaties in Zuid-Limburg is het goed toeven met ‘z’n ahh-lun’. Je waant je in het buitenland, maar verhip: je zit nog gewoon in eigen land. Lang (file)reizen hoeft niet. Vooral met kleine kinderen (maar stiekem ook voor iedereen) is dat heel fijn. Dus; wacht niet langer en trommel je collega’s, familie of vrienden op!

10 groepsaccommodaties voor een onvergetelijke tijd

Plezier voor tien

In Zuid-Limburg vind je unieke workshops en te gekke groepsactiviteiten voor elke smaak. Van spanning en avontuur tot culinair en cultureel. Volg een kookcursus, ga samen op wijnreis, lasergamen of glowgolfen of laat je opsluiten in een escape room. Één ding is zeker: niemand hoeft zich te vervelen!

⟶ Blog van Jenneke

Op moordenaarsjacht

Blogger Jenneke waagt zich samen met een groep vrienden aan een stadsgroepsspel in Valkenburg. De opdracht: los de moord op wielrenner Lex Armsterk op. Met aanwijzingen, 4 verdachten en 1 route gaan ze op moordenaarsjacht.

Kijk of ze hem vinden

Uitjes-tip voor groepen

TIP Zuid-Limburg heeft zoveel aanbod van verrassende uitjes dat er ook vast iets voor jouw groep tussen zit. Vooral de grottenliefhebber zit hier goed. Van grotbiken, Cave Challenge, avontuurlijke grottentochten tot mergel bewerken en meer! Of hoe klinkt een compleet verzorgd themafeest of een quizavond met diner in de grotten? Check het brede aanbod zelf en boek!

Meer groepsaccommodaties voor de hele bubs

De vakantiehuizen in onze regio zijn ook uitermate geschikt voor groepen. Kies je smaak en boeken maar!

Ga voor luxe

Bestaat je groep vooral uit luxe paardjes of vind je gewoon dat jullie dit verdienen? Gelijk heb je! Check het luxe aanbod.

Go luxe

Pure ontspanning

Zijn jullie meer toe aan ontspanning, rust en chillen in een bubbelbad? Dan zijn deze wellness-huisjes jullie absolute must-go!

Hallo, wellness

Nét even anders

Doen jullie het graag net even anders of heeft dit weekend een bijzonder tintje? Dat vraagt om een bijzondere overnachtingsplek.

Oww yes

Kiddy proof

Bestaat het gezelschap voor een groot deel uit kleine koters? Dat verandert je wensenpakket! Deze plekken snappen dat als de beste.

Kidsproof, please

#groepsfuninzuidlimburg

Smelt! Hoe leuk en bijzonder is jouw vakantiekiekje met je familie, vrienden, sportclub of collega’s? Deel die groepsfoto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.