Limburg lonkt naar jou...

De leukste trips door Limburg

Soms vergeet je door de dagelijkse drukte even stil te staan. Helemaal stil te staan, letterlijk en figuurlijk. Dan nodigt het leven je uit om naar Limburg te komen.

Even weg van de massa, een zijn met je camera én het verbluffende landschap of juist gezellig op pad met de kids? In Zuid-Limburg kan het allemaal! Er is hier zoveel te beleven dat deze Limburg-fans hun minitrip voor jou van dag tot dag hebben uitgewerkt. Ontdek hun favoriete plekjes voor een tripje Zuid-Limburg en Maastricht en volg hun voetsporen zodat je zeker weten niets mist van deze prachtige regio!

Welke minitrip ga jij maken?

#kamperenmet­kinderen

Het gezin van Family Travel Blog geniet ervan om buiten te zijn en nieuwe plekjes te ontdekken. Ze brachten een weekendje door op de camping in Zuid-Limburg en delen hun tips. 

Dagtripjes in de regio

Ga een dagje op ontdekking in een van deze Zuid-Limburgse plaatsen. Wij stippelen het programma voor je uit! 

#wintersweekendje

Het avontuurlijke gezin van Family Travel Blog geniet ervan om actief bezig te zijn en nieuwe plekjes te ontdekken. Fijol, Nicole, Pip en Soof brachten een weekendje door in Parkstad en delen graag de leukste plekjes om de mooiste winterse herinneringen te maken in Zuid-Limburg! 

Psst... het leven roept je!

In Limburg kun je beleven wat het betekent om bewust te genieten, om te ontdekken waar je écht gelukkig van wordt. Om te voelen waar het leven om draait. Om speelsheid, ruimte, verrassing en kwaliteit. Dat vakantiegevoel vind je op nog geen 2 uurtjes rijden vanaf de Randstad, in de lieflijke heuvels van Zuid-Limburg en bruisende steden als Maastricht, Heerlen en Sittard. Een plek waar innovatie en traditie hand in hand gaat. Waar 3 landen, 4 miljoen mensen en 4 talen bij elkaar komen en het goede leven continu opnieuw wordt uitgevonden. Daar waar men gelooft in geluk voor iedereen.

Geniet van hier, in Zuid-Limburg

Ook dicht bij huis kun je genieten, van grootse belevenissen en klein geluk. Geniet van hier, in Zuid-Limburg; een stukje Nederland dat zo verschilt van de rest.

#limburglonkt

Deel je favoriete Zuid-Limburg moment met #limburglonkt en #visitzuidlimburg. We delen jouw mooiste plekjes en belevenissen graag met iedereen!