Volop kinderpret en genoeg ruimte voor ieders bed

Kindvriendelijke vakantiehuisjes

Kindvriendelijke vakantiehuisjes zijn een absolute must voor gezinnen. Geen gevalletje volksverhuizing op de dag van vertrek (lees: ook papa blij). Want veel van wat je (aan kinderspullen) nodig hebt, zit gewoon al in je volledig uitgeruste vakantiehuis. Hoe fijn is dat! Daaaag stress. Hallo, vakantie voorpret.

9 vakantiehuisjes waar je geen kind aan hebt

Ga erop uit

Zoek je een dagje uit met kinderen barstensvol plezier? Ook dan ben je in Zuid-Limburg op je plekkie. Pretparken, dierentuinen, kastelen, natuurgebieden of kidsproof musea. Het is er allemaal! Nu nog kiezen. Dit zijn de 6 leukste uitjes met kinderen.

Smakelijke smulplekken

Na een dagje samen ravotten hebben jullie honger; stevige én lekkere honger. Goed nieuws: de kindvriendelijke restaurants in onze regio bieden vermaak en serveren eten waar kinderen dol op zijn. Ideaal! Check deze kidsproof smulplekjes om je vingers bij af te likken.

Hoteldebotel als een kind

Ga je liever voor een hotel? Dan is het belangrijk dat er speciale aandacht is voor de kleintjes. Want dan pas heb je zelf ook vakantie! We selecteerden voor jou de  kindvriendelijkste hotels van Zuid-Limburg.

⟶ Blog van Family Travel Blog & Laura

Blogs over familiepret

Family Travel Blog en Laura met haar kidspanel testten de leukste attracties voor kinderen in Zuid-Limburg. Bekijk snel de vlogs en voor de papa's en mama's: lees snel de blogs. Dan weten jullie welke uitjes je echt niet moet missen!

Bekijk de blogs & vlogs

#kinderpret

Is jullie kidsproof vakantiehuis in Zuid-Limburg ook een dolle boel? Deel die lol via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.