Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Pesakerdal

Volop kinderpret en genoeg ruimte voor ieders bed

Kindvriendelijke vakantiehuisjes

Kindvriendelijke vakantiehuisjes zijn een absolute must voor gezinnen. Geen gevalletje volksverhuizing op de dag van vertrek (lees: ook papa blij). Want veel van wat je (aan kinderspullen) nodig hebt, zit gewoon al in je volledig uitgeruste vakantiehuis. Hoe fijn is dat! Daaaag stress. Hallo, vakantie voorpret.

9 vakantiehuisjes waar je geen kind aan hebt

Valkenier achtbaan

Ga erop uit

Zoek je een dagje uit met kinderen barstensvol plezier? Ook dan ben je in Zuid-Limburg op je plekkie. Pretparken, dierentuinen, kastelen, natuurgebieden of kidsproof musea. Het is er allemaal! Nu nog kiezen. Dit zijn de 6 leukste uitjes met kinderen.

Kind kijkt in keuken restaurant

Smakelijke smulplekken

Na een dagje samen ravotten hebben jullie honger; stevige én lekkere honger. Goed nieuws: de kindvriendelijke restaurants in onze regio bieden vermaak en serveren eten waar kinderen dol op zijn. Ideaal! Check onze top 9 van kidsproof smulplekjes om je vingers bij af te likken.

Kindvriendelijke Hotels

Hoteldebotel als een kind

Ga je liever voor een hotel? Dan is het belangrijk dat er speciale aandacht is voor de kleintjes. Want dan pas heb je zelf ook vakantie! We selecteerden voor jou de  kindvriendelijkste hotels van Zuid-Limburg.

⟶ Blog van Laura
Continium 6

Laura’s kidspanel

Laura test samen met haar kidspanel de leukste attracties voor kinderen in Zuid-Limburg. Bekijk snel de vlogs en voor de papa's en mama's: lees snel de blogs. Dan weten jullie welke uitjes je echt niet moet missen!

Bekijk de blogs & vlogs