Detail

Familiewandeling vanaf Vijlen voor kleine speurneuzen Vaals

Wandelen door het heuvelland is al erg fijn, maar het wordt alleen nog maar leuker als je er een spannende speurtocht bij kunt doen. Op de Familiewandeling vanaf Vijlen voor kleine speurneuzen voeren de jonge slimmeriken opdrachten uit en worden ze echte kenners van vakwerk, koeien en de Geul. Wie goed zijn best doet, wacht misschien wel een kleine verwennerij in hotel Vijlerhof… Deze wandelroute is niet bewegwijzerd, maar wel eenvoudig te downloaden als pdf. Je begint en eindigt de tocht bij hotel Vijlerhof, waar je ook uitstekend kunt parkeren.

Start- en eindpunt


Hilleshagerweg 2, 6294 AP Vijlen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,7 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt