Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn weer volledig open. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Familie-uitjes in Zuid-Limburg

Samen actief er op uit! Bekijk video

Op vakantie, een weekendje weg of een gezellig dagje erop uit. Samen is dat nog altijd leuker dan alleen. In Zuid-Limburg begrijpen we dat heel goed en presenteren we met veel plezier een uiteenlopende aanbod aan activiteiten, accommodaties en evenementen. Als familie iets te vieren? Op zoek naar een restaurant waar ook kids kunnen spelen en smullen? In voor een beetje actie en avontuur voor het hele gezin of als opa en oma de kleinkinderen een onvergetelijke dag uit bezorgen? Dan zit je hier goed! Welkom in Zuid-Limburg, die plek waar families, groot en klein, buitengewoon welkom zijn.

Tips voor de gehele familie!

 1. Familieweekend weg

  Familieweekend weg Iets te vieren. Met zijn allen erop uit voor een onvergetelijke herinnering. Voor een geslaagd familieweekend weg, is Zuid-Limburg de ideale locatie!

 2. Zondag in het Zuiden

  Zondag in het Zuiden Zo’n dag die zich voor je uitstrekt. Doen waar je zin in hebt. Samen erop uit. Zondag is de ideale dag om naar het zuiden af te zakken en lekker er op uit te gaan!

 3. Op pad met Opa & Oma

  Op pad met Opa & Oma In Zuid-Limburg zijn tal van attracties die leuk zijn voor jong en oud en die ideaal zijn voor een uitje met opa en oma.

 4. Actie & avontuur voor iedereen

  Actie & avontuur voor iedereen Zowel binnen als buiten vind je hier heel wat stoere activiteiten voor echte ‘dare devils’, sportievelingen, avonturiers en bezige bijen.

 5. Cultuur snuiven voor jong & oud

  Cultuur snuiven voor jong & oud Als ouders zin in Cultuur? Kijken de kids dan ietwat zuur? Niet in Zuid-Limburg. Hier hebben we de oplossing!

 6. Samen smullen

  Samen smullen Zoveel heerlijke smaken, streekproducten en gerechten van eigen bodem, dat vind je haast nergens anders!

 7. Plezier voor de grotere kinderen

  Plezier voor de grotere kinderen Zuid-Limburg is leuk voor de kleinste, ontspannend voor ouderen, maar ook onwijs actief, avontuurlijk en aantrekkelijk voor iedereen daar tussenin!

Tip! Bezoek één van de Zuid-Limburgse attracties

Er valt heel veel te beleven… bezoek adembenemende attracties, sprookjesachtige pretparken of bijzondere locaties zoals de grotten in Valkenburg. Alles is mogelijk!

Attracties in Zuid-Limburg

Tips voor bijzondere uitjes van onze bloggers!

Laura bezoekt...

de leukste attracties voor kids in Zuid-Limburg
Ze kijkt, beleeft en ervaart de evenementen vanuit het belevingsperspectief van een kind. Voor de kinderen zijn er de video's, voor de ouders is er deze blogpagina.
Lees meer

Jenneke & Leonie

All in Echt en avonturenpark Valdeludo
Gebrek aan inspiratie? Visit Zuid-Limburg weet hier wel raad mee. Pal naast elkaar vind je hier Avonturenpark Valdeludo en indoor evenementenlocatie All in Echt.
Lees meer

Vakantaseren

De Vakantaseren Tiener Test in Zuid-Limburg
Samen met mijn gezin reis ik af naar het zuiden en voeren we in deze regio de Vakantaseren Tiener Test uit. Het resultaat: 7 x leuke activiteiten om te doen in Zuid-Limburg.
Lees meer

Laura bezoekt...

Christmas Parade Valkenburg
Het is weer zover: De Kerstperiode komt eraan! Langzaam maar zeker verandert Valkenburg in een prachtige Kerststad en Laura bezoekt de Kerstparade in Valkenburg.
Lees meer

Naomi

Verkent veelzijdig Valkenburg
Deze toeristenstad associeer je misschien vooral met de terrassen en de toeristische winkeltjes, maar Valkenburg heeft nog veel meer te bieden. Ik heb veel goede herinneringen aan deze stad.
Lees meer

Jenneke & Leonie

Mondo Verde - Landgraaf
Adres: Groene Wereld 10 in Landgraaf. Bestemming: wereldse tuinen met de meest verrassende bewoners en vertier voor jong en oud. Wij, Jenneke en Leonie, kregen een onbetaalbaar kijkje achter de schermen bij Wereldtuinen Mondo Verde.
Lees meer

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website