Arriva & Visit Zuid Limburg 2021 41 Webformaat

7 OV-vriendelijke wandelroutes in Zuid-Limburg

Het ideale startpunt van je wandelroute

Gebruik het OV en geniet onbekommerd van een heerlijk dagje wandelen in de Zuid-Limburgse heuvels. Veel stations en haltes in Zuid-Limburg zijn het ideale startpunt voor je wandelroute. Geen stress met parkeren en uitgebreid de tijd nemen voor een welverdiend biertje(s) op het terras.

Deze 7 wandelroutes zijn OV-proof

Samen met Arriva hebben we een aantal routes voor je geselecteerd die uitstekend bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Koop je kaartje alvast online of betaal eenvoudig per pin in de bus. Stap in en ga op pad!

⟶ Vlog van Jenneke
Jenneke Op De Foto Met De Buschauffeur in Eijsden

Met de bus op wandeltocht in Zuid-Limburg

Soms heb je routes die niet in een cirkel lopen, maar van punt A naar punt B. In deze gevallen, of als Jenneke geen zin heeft in gedoe met parkeren (of een biertje wil drinken onderweg), pakt zij de bus. Jenneke ging op pad in Eijsden en liep de OV-vriendelijke wandeling E6.

Lees verder
⟶ Vlog van Jenneke & Anne
Mooi groen wandelpaadje in Meerssen

Treinen en wijnen

Dat klinkt ideaal toch? Jenneke en Anne gingen voor ons op pad en ontdekten opnieuw een OV-vriendelijke wandelroute: Wijngaardwandeling Meerssen. Met de trein stop je precies langs de route en start je meteen aan de wandeling langs de 3 prachtige wijngaarden. 

Lees verder

Buschauffeur Wijst Wandelaars De Weg In Epen
Wandelaars Stappen Uit Bus In Wijlre
Wandelaars Stappen In Bus Markt Gulpen
Wandelaars Bij Station Valkenburg

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.