Detail

Route des Vins Berg en Terblijt – Houthem St. Gerlach Vi6

De Zuid-Limburgse wijn is volop in ontwikkeling in de gemeente Valkenburg a/d Geul. Ontdek de verhalen achter deze jonge wijngaarden, ervaar de passie van de wijnboeren, lees over mooie samenwerkingen en proef onderweg! 

Tijdens de Route des Vins Berg en Terblijt - Houthem st. Gerlach passeer je verschillende wijngaarden en een fruitgaard, en leer je meer over Wijngoed Lenoire, Dorpswijngaard Halte St. Gerlach, Fruitbedrijf Huids, Leerwijngaard Entre Les Collines en Wijndomein St. Martinus. Verrassende uitzichten, hellingbossen en het Ingendael zijn onderdeel van deze 12 kilometer lange route. Volg het druifsymbool langs de weg en ga op pad! 

Meer weten over deze prachtige Route des Vins? Lees het hier.
+4

Start- en eindpunt


Station Houthem St. Gerlach, Van Caldenborghsweg 4

Soort route


Wandelroute

Afstand


11,9 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt