Detail

Miljoenenlijn-route Si7 Simpelveld

De Miljoenenlijn-route is een feest voor treinliefhebbers. Je ziet het station en het erfgoedpark van De Miljoenenlijn: de historische spoorlijn door de heuvels en dalen van Zuid-Limburg, waar nog regelmatig een authentieke stoomtrein overheen tuft. 

Ook verken je de landelijke omgeving ten zuiden van Simpelveld, met zijn glooiende akkerlanden en zijn dichte stroken bos. Deze wandelroute begin je bij het Natuurtransferium Simpelveld of het busstation in Simpelveld (Oranjeplein), waar je ook gratis kunt parkeren. 

Je volgt de gele paaltjes. Eenmaal terug in Simpelveld is het maar een korte afstand naar het knusse centrum, waar je heerlijk kunt genieten van een kopje koffie.

Koop je ticket online en reis eenvoudig met Arriva naar startpunt bushalte Oranjeplein in Simpelveld (Buslijn 43 en 47).
+2

Start- en eindpunt


Busstation Simpelveld (Oranjeplein)

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt