Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Miljoenenlijn-route Si7 Simpelveld

Miljoenenlijn-route Si7 Simpelveld

De Miljoenenlijn-route is een feest voor treinliefhebbers. Je ziet het station en het erfgoedpark van De Miljoenenlijn: de historische spoorlijn door de heuvels en dalen van Zuid-Limburg, waar nog regelmatig een authentieke stoomtrein overheen tuft. Ook verken je de landelijke omgeving ten zuiden van Simpelveld, met zijn glooiende akkerlanden en zijn dichte stroken bos. Deze wandelroute begin je bij het Natuurtransferium Simpelveld, waar je ook gratis kunt parkeren, en volg je via de gele paaltjes. Eenmaal terug in Simpelveld is het maar een korte afstand naar het knusse centrum, waar je heerlijk kunt genieten van een kopje koffie.

Start- en eindpunt


Kruinweg 5, 6369 TZ, Simpelveld, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,0 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt