Kapelroute Walem V3 Voerendaal

Kapelroute Walem V3 Voerendaal

Op de Kapelroute Walem maak je kennis met het landelijke gebied tussen Ransdaal en Schin op Geul. Deze wandelroute via de blauwe paaltjes loodst je langs de glooiende velden op de zonnige heuvels, over landelijke weggetjes waaraan je nog de wegkruizen en de kapelletjes ziet die zo tekenend zijn voor deze van oudsher katholieke streek. Ook wandel je door het rustige gebied waar de Scheumerbeek kabbelt. Parkeren kan in Klimmen en ook met de trein zijn Ransdaal en Schin op Geul goed te bereiken. In deze pittoreske dorpjes is het ook een genot om koffie te drinken.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Mareheiweg 5, 6343 EL Klimmen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt