Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Kapelroute Walem V3 Voerendaal

Op de Kapelroute Walem maak je kennis met het landelijke gebied tussen Ransdaal en Schin op Geul. Deze wandelroute via de blauwe paaltjes loodst je langs de glooiende velden op de zonnige heuvels, over landelijke weggetjes waaraan je nog de wegkruizen en de kapelletjes ziet die zo tekenend zijn voor deze van oudsher katholieke streek. Ook wandel je door het rustige gebied waar de Scheumerbeek kabbelt. Parkeren kan in Klimmen en ook met de trein zijn Ransdaal en Schin op Geul goed te bereiken. In deze pittoreske dorpjes is het ook een genot om koffie te drinken.

Start- en eindpunt


Mareheiweg 5, 6343 EL Klimmen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt