Detail

Landsrade G4 Gulpen-Wittem

In het rustige, serene heuvelland ligt het bruisende plaatsje Gulpen, vol afwisselende activiteiten en met een gezellig centrum vol terrasjes op een schilderachtige locatie. Je parkeert eenvoudig bij Mosaqua en krijgt vervolgens de leukste plekken van Gulpen te zien: de pracht van kasteel Neubourg, de beroemde Gulpener Bierbrouwerij en de Pannenkoekenmolen waar je van zult watertanden. Deze wandelroute neemt je bovendien mee naar het zuidelijke buurtschap Landsrade, tussen de glooiende heuvels, de uitgestrekte akkerlanden en de wuivende velden door. Je volgt de route via de blauwe paaltjes.

Start- en eindpunt


Parkeerplaats Landsrade 1, Gulpen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,0 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt