Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Savelsbos Sg1 Eijsden-Margraten

Savelsbos Sg1 Eijsden-Margraten

Deze wandelroute neemt je mee op een prachtige tocht door het Savelsbos. Dit smalle bos tussen Sint Geertruid en Rijckholt staat vol trotse, ruisende loofbomen en de hellingen zijn er steil en spectaculair. Bijzonder voor dit bos is de prehistorische vuursteenmijn, diep verborgen in een grot. Tussen de bomen door is er zelfs nog ruimte voor adembenemende doorkijkjes met een uniek uitzicht op de beroemde Zuid-Limburgse heuvels. Deze wandelroute biedt ook de liefhebbers van culinair Limburg een heerlijke ervaring dankzij de verrukkelijke streekgerechten van De Koekenpan. Parkeren kan eenvoudig in Sint Geertruid; daarna hoe je de rode paaltjes maar te volgen.

Start- en eindpunt


Eindstraat 26, 6265 AD Sint Geertruid, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,0 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt