Optimaal ontstressen in ochtendjas

Wellness hotels

Zeg volmondig ‘weljaaa’ tegen een wellness hotel in Zuid-Limburg. Of je nu kiest voor een ontspannen saunabezoek, een fenomenale massage, een behandeling met heilzame kruiden of wilt badderen in ’40.000 jaar jong water’; je voelt je gegarandeerd een ander mens. Transformeer jij deze vakantie tot wellness-koningin?

5 wonderlijke wellness hotels die je super stressvrij maken

Culinaire hotspots met sterrenstatus

Neem het ervan en ga voor nóg meer verwennerij. Want hey, je zit middenin dé culinaire regio van Nederland. Dat moet je toch zeker geproefd hebben. Schuif aan bij één van deze 6 hotspots met sterrenstatus.

⟶ Blog van Jenneke

Onthaasten tussen de heuvels

Bewust genieten van de mooie dingen. Dat deed Jenneke tijdens de Route van de Rijkdom rondom Bemelen. Een van de 11 camini's. Dé manier om heerlijk te onthaasten. 

Doe inspiratie op

Local tip!

Boven op de Cauberg, als schakel tussen Thermae 2OOO, het Holland Casino en het oude centrum, ligt het enige Kuurpark van Nederland. Ga dat zien! Plof op een warme lentedag of na een zomerse bui neer op een bankje en laat je betoveren door de regenboog die Valkenburg van achter de heuvels ‘vastgrijpt’.

Meer wellness? Ja graag!

#ontstressinochtendjas

Transformeer jij deze vakantie tot wellness-koning(in) zonder stress? Deel jouw zen-moment via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.