Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Optimaal ontstressen in ochtendjas

Wellness hotels

Zeg volmondig ‘weljaaa’ tegen een wellness hotel in Zuid-Limburg. Of je nu kiest voor een ontspannen saunabezoek, een fenomenale massage, een behandeling met heilzame kruiden of wilt badderen in ’40.000 jaar jong water’; je voelt je gegarandeerd een ander mens. Transformeer jij deze vakantie tot wellness-koningin?

6 wonderlijke wellness hotels die je super stressvrij maken

Culinaire hotspots met sterrenstatus

Neem het ervan en ga voor nóg meer verwennerij. Want hey, je zit middenin dé culinaire regio van Nederland. Dat moet je toch zeker geproefd hebben. Schuif aan bij één van deze 6 hotspots met sterrenstatus.

⟶ Blog van Jenneke & Leonie

Nét even anders onthaasten

Bloggers Jenneke & Leonie willen onthaasten, maar dan net een tikkie anders. Hun keuze? Een ezelwandeling. Hoe bijzonder! Lopen in het trage tempo van de ezel, zorgt voor meer aandacht voor de magische omgeving. Een mooie afwisseling met de sauna.

Doe inspiratie op

Local tip!

Boven op de Cauberg, als schakel tussen Thermae 2OOO, het Holland Casino en het oude centrum, ligt het enige Kuurpark van Nederland. Ga dat zien! Plof op een warme lentedag of na een zomerse bui neer op een bankje en laat je betoveren door de regenboog die Valkenburg van achter de heuvels ‘vastgrijpt’.

Meer wellness? Ja graag!

#ontstressinochtendjas

Transformeer jij deze vakantie tot wellness-koning(in) zonder stress? Deel jouw zen-moment via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.