Chateau St Gerlach

Slapen als god in Zuid-Limburg

Luxe hotels

Luxe hotels in Zuid-Limburg laten je de waan van de dag direct doen vergeten. Even niks moeten, maar je in de watten laten leggen. In Zuid-Limburg weten we als geen ander hoe we de uit- én inwendige mens moeten verwennen. Er prijken dan ook niet voor niet enkele prestigieuze parels in onze top 9 van luxe hotels. Waar check jij in? 

8 luxe hotels die je niet meer wilt verlaten

Exclusief Eten Landgoed Overste Hof

Fijnproevers opgelet!

Gun jezelf dit weekend een culinaire traktatie van het hoogste niveau. Deze 5 exclusieve adresjes, niet vreemd van Michelinonderscheidingen, zijn voor échte connaisseurs. Smaaksensatie pur sang!

Chateau St Gerlach 4

Meer verwennerij

Ga voor volledig stressvrij en kies voor nóg meer verwennerij. Wat dacht je van een dagje wellness, een ontspannen saunabezoek of een behandeling met heilzame kruiden. Opties genoeg!

⟶ Blog van Cynthia
Cyntia Limburg Lonkt Blog Winselerhof

Waanzinnig Winselerhof

Blogster Cynthia reist voor een weekend naar Zuid-Limburg en blijft slapen in Winselerhof. Ze test het ontbijt, de sterrenwaardige lunch en de omgeving. Spoiler-alert! Maar absolute tip voor de chocolade-fan: er komt een Hot Chocolate Bar voorbij.

Dát wil ik zien
Domein (1)

Uit de kunst!

Maak je nachtje Zuid-Limburg compleet met een boeiende expositie of een indrukwekkende tentoonstelling. Je waant je zo in een andere wereld, al is het maar voor even. Check onze actuele kunst-agenda en ontdek wat er te doen is!

Meer luxueuze droomplekjes

#slapenalsgodinzuidlimburg

Lig jij helemaal in de watten in een luxe hotel in Zuid-Limburg? Deel jouw goddelijke foto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.