Slapen als god in Zuid-Limburg

Luxe hotels

Luxe hotels in Zuid-Limburg laten je de waan van de dag direct doen vergeten. Even niks moeten, maar je in de watten laten leggen. In Zuid-Limburg weten we als geen ander hoe we de uit- én inwendige mens moeten verwennen. Er prijken dan ook niet voor niet enkele prestigieuze parels in onze luxe hotels. Waar check jij in? 

7 luxe hotels die je niet meer wilt verlaten

Fijnproevers opgelet!

Gun jezelf dit weekend een culinaire traktatie van het hoogste niveau. Deze 5 exclusieve adresjes, niet vreemd van Michelinonderscheidingen, zijn voor échte connaisseurs. Smaaksensatie pur sang!

Meer verwennerij

Ga voor volledig stressvrij en kies voor nóg meer verwennerij. Wat dacht je van een dagje wellness, een ontspannen saunabezoek of een behandeling met heilzame kruiden. Opties genoeg!

⟶ Blog van Cynthia

Waanzinnig Winselerhof

Blogster Cynthia reist voor een weekend naar Zuid-Limburg en blijft slapen in Winselerhof. Ze test het ontbijt, de sterrenwaardige lunch en de omgeving. Spoiler-alert! Maar absolute tip voor de chocolade-fan: er komt een Hot Chocolate Bar voorbij.

Dát wil ik zien

Uit de kunst!

Maak je nachtje Zuid-Limburg compleet met een boeiende expositie of een indrukwekkende tentoonstelling. Je waant je zo in een andere wereld, al is het maar voor even. Check onze actuele kunst-agenda en ontdek wat er te doen is!

Meer luxueuze droomplekjes

#slapenalsgodinzuidlimburg

Lig jij helemaal in de watten in een luxe hotel in Zuid-Limburg? Deel jouw goddelijke foto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.