Hemels slapen en smullen in één

Hotels met restaurant

Ideaal van die hotels waar je maar naar beneden hoeft te rollen om te genieten van een overheerlijke maaltijd. Geen taxi of autoritje (lees: bob) nodig. Fijn! En als je bourgondisch buikje vol is, plof je lekker neer in je hemelzachte bed op loopafstand. Klinkt als verwennerij, toch? Deze 10 hotels met restaurant in Zuid-Limburg zijn van top niveau.

10 hotels waar voor je voor lekker eten niet ver hoeft

Origineel proeven

Origineel proeven van de Zuid-Limburgse keuken en ‘savoir vivre’ doe je op deze 8 bijzondere locaties. Van grot tot wijngaard; zo wordt je bijzondere ervaring een onvergetelijke herinnering.

Reuze keuze Resort

Bij Resort Limburg heb je niet één maar meerdere culinaire opties in de directe omgeving van je vakantiehuis. Van chique lounge, bruin café, snackbar tot modern restaurant: de keuze is reuze!

Zoete zoen

Vanuit je vakantiehuisje zo met je neus in de boter vallen, kan bij Landal Kasteeldomein De Cauberg. Maar ook als je er geen huis huurt, kun je aanschuiven bij Restaurant-schenkerij De Zoete Zoen. Een toegankelijke kaart vol Limburgs & Frans lekkers.

Eettip: waanzinnig Woodz

In huiselijke sfeer smullen van smakelijke borden en wegdromen bij het waanzinnige uitzicht; dat is wat je van Woodz mag verwachten. Ook de kleintjes worden niet vergeten op de kaart én kunnen er volop spelen (lees: relaxtime voor pap & mam). Tip: blijf een nachtje slapen op de bijbehorende camping.

#smakelijkslapen

Wil je niet kiezen tussen en smullen en slapen maar ga je voor alles in één? Deel jouw smakelijkste foto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.