Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Voel je de koning te rijk

Koninklijke kasteelhotels

De keuze uit kasteelhotels in Zuid-Limburg is reuze. Droom jij al weg bij het idee dat jouw prinselijke slaapplek vroeger het optrekje was van een invloedrijke graaf of rijke baron? Dan wil je onze top 8 kasteelhotels zeker niet missen. En psst; check de menukaart, want vaak krijg je ook nog een vorstelijk diner voorgeschoteld. Hongerig? Boek direct!

Top 8 Kasteelhotels in Limburg

Kastelen in het Geuldal

Met deze route pak je niet alleen 3 (!) kastelen mee, je duikt ook in de indrukwekkende geschiedenis van de Grendelpoort, de Kasteelruïne & Fluweelengrot en watermolen Schaloen. Om nog maar te zwijgen over de ongeëvenaarde natuurverschijnselen die je onderweg treft. Doen dus!

⟶ Blog van Bert

Kleinste witte parel

Blogger Bert Salden neemt je mee naar het kleinste witte kasteeltje van Nederland; kasteel Eyckholt. Hij laat zien dat je ook groot kunt zijn in de kleine dingen. En test hij of de keuken haar vermelding in de GaultMillau waard is.

Ga je mee?

Meer prinselijk vertoeven

Ook deze plekjes zijn met recht prinselijk te noemen. Ga jij ze testen?

Bijzondere B&B's

Een unieke ervaring om bij weg te dromen. Slaap jij deze vakantie in een wijngaard of het kleinste kasteel van het land?

Laat zien

Voel je de kasteelheer

Wil jij je een ware kasteelheer of vrouw voelen in een van de ruime, indrukwekkende vakantiewoningen?

Ja, dat wil ik

Prinselijk erop uit

Beleef ridderlijke avonturen in onze kastelen, probeer de geheime gang te vinden en dwaal door middeleeuwse kasteeltuinen.

Check kasteeluitjes

Vorstelijk uiteten

In deze prachtige kastelen ga je niet alleen terug in de tijd, maar kun je ook heerlijk eten in koninklijke sferen!

Vertel mij meer

#koningkasteel

Voel jij je ook de koning te rijk in een prachtig Zuid-Limburgs hotelkasteel? Deel jouw keizerlijke foto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.