Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Kasteel Terworm 1

Voel je de koning te rijk

Koninklijke kasteelhotels

De keuze uit kasteelhotels in Zuid-Limburg is reuze. Droom jij al weg bij het idee dat jouw prinselijke slaapplek vroeger het optrekje was van een invloedrijke graaf of rijke baron? Dan wil je onze top 8 kasteelhotels zeker niet missen. En psst; check de menukaart, want vaak krijg je ook nog een vorstelijk diner voorgeschoteld. Hongerig? Boek direct!

Top 8 Kasteelhotels in Limburg

Valkenburg Kasteelruine

Kastelen in het Geuldal

Met deze route pak je niet alleen 3 (!) kastelen mee, je duikt ook in de indrukwekkende geschiedenis van de Grendelpoort, de Kasteelruïne & Fluweelengrot en watermolen Schaloen. Om nog maar te zwijgen over de ongeëvenaarde natuurverschijnselen die je onderweg treft. Doen dus!

Meer prinselijk vertoeven

Ook deze plekjes zijn met recht prinselijk te noemen. Ga jij ze testen?

Casa Mia

Bijzondere B&B's

Een unieke ervaring om bij weg te dromen. Slaap jij deze vakantie in een wijngaard of het kleinste kasteel van het land?

Laat zien
Kasteel Grasbroek

Voel je de kasteelheer

Wil jij je een ware kasteelheer of vrouw voelen in een van de ruime, indrukwekkende vakantiewoningen?

Ja, dat wil ik
Kasteel Hoensbroek

Prinselijk erop uit

Beleef ridderlijke avonturen in onze kastelen, probeer de geheime gang te vinden en dwaal door middeleeuwse kasteeltuinen.

Check kasteeluitjes
Restaurant Terworm Kasteel Eten

Vorstelijk uiteten

In deze prachtige kastelen ga je niet alleen terug in de tijd, maar kun je ook heerlijk eten in koninklijke sferen!

Vertel mij meer