Ultieme Limburgse gastvrijheid

Charmante familiehotels

De charmante familiehotels van Zuid-Limburg staan garant voor ultieme gastvrijheid met een vleugje liefde en passie. Je voelt je direct thuis in deze sfeer van gemoedelijkheid en Limburgse hartelijkheid. Combineer dit met ons 5 sterren landschap en je vakantiegeluk is compleet. Deze 6 familiehotels sluit jij in je hart, wedden?

6x familiehotels in Zuid-Limburg om van te houden

Over heuvels en dalen

Haar unieke landschap maakt Zuid-Limburg het meest markante stukje Nederland. Geroemd om haar groene golvende heuvels, uitgestrekte plateaus, typische vakwerkboerderijen, de bloeiende boomgaarden, graften en holle wegen. Alle ins & outs hebben we hier voor je verzameld.

Heuvelland’s finest

Wakker worden in een charmant familiehotel mét uitzicht op het vijfsterren glooiende landschap. Gerund met veel liefde, gastvrijheid en passie; écht thuiskomen dus in deze hotels tussen de heuvels!

De hele local experience

Slapen in een familiehotel betekent helemaal opgaan in de Zuid-Limburgse cultuur. Met deze drie tips lukt dat nóg beter!

#familiehotelop1

Heeft een knus familiehotel ook jouw voorkeur als je een hotel gaat kiezen? Laat zien wat dat voor jou bijzonder maakt via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.