Hotel Hoeve De Plei 2

Ultieme Limburgse gastvrijheid

Charmante familiehotels

De charmante familiehotels van Zuid-Limburg staan garant voor ultieme gastvrijheid met een vleugje liefde en passie. Je voelt je direct thuis in deze sfeer van gemoedelijkheid en Limburgse hartelijkheid. Combineer dit met ons 5 sterren landschap en je vakantiegeluk is compleet. Deze 6 familiehotels sluit jij in je hart, wedden?

6x familiehotels in Zuid-Limburg om van te houden

Wandelaar op een zomerse dag in het heuvellandschap in Gulpen

Over heuvels en dalen

Haar unieke landschap maakt Zuid-Limburg het meest markante stukje Nederland. Geroemd om haar groene golvende heuvels, uitgestrekte plateaus, typische vakwerkboerderijen, de bloeiende boomgaarden, graften en holle wegen. Alle ins & outs hebben we hier voor je verzameld.

Hotel Berghoeve Geziend Door Bomen Met Bloemen

Heuvelland’s finest

Wakker worden in een charmant familiehotel mét uitzicht op het vijfsterren glooiende landschap. Gerund met veel liefde, gastvrijheid en passie; écht thuiskomen dus in deze hotels tussen de heuvels!

⟶ Blog van Naomi
Limburg Lonkt Busje In Wijngaard

Limburg lonkt!

Naomi trok 10 weken in een Volkswagen bus door Zuid-Limburg. Wat ze wilde vinden? Inspiratie, vrijheid en ervaringen. Kijk mee naar de parels die ze vond en haar eindoordeel over de regio.

Lonk je mee?

De hele local experience

Slapen in een familiehotel betekent helemaal opgaan in de Zuid-Limburgse cultuur. Met deze drie tips lukt dat nóg beter!

#familiehotelop1

Heeft een knus familiehotel ook jouw voorkeur als je een hotel gaat kiezen? Laat zien wat dat voor jou bijzonder maakt via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.