Detail

Buitengoed de Dobbellaar

Welkom bij Buitengoed de Dobbellaar, een hoogwaardige, eigentijdse en volledig gerenoveerde vakantiewoning voor zesentwintig personen. 

De Dobbellaar is een monumentale hoeve en beeldbepalend bij de binnenkomst van het veelzijdige dorpje Margraten; de toegangspoort van het Heuvelland. 

Tijdens de renovatie zijn vele authentieke en historische elementen bewaard gebleven en weer zichtbaar gemaakt tot een prachtig geheel. 

Wist je dat?

De oudste schriftelijke gegevens van deze woningen dateren uit het midden van de vijftiende eeuw,. Ook de welbekende Bokkenrijders hebben rondgezworven bij de Dobbellaar.
Enkele leden van de gevreesde bende hebben hier zelfs hun straf uitgezeten. Sporen van deze spannende tijden zijn hier nog steeds terug te vinden...
+13

Accommodatie


Je betreedt de woning via de hal en komt dan gelijk uit in de ruime woonkamer met aansluitende eetkamer en royale keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien.
Slapen doe je in een van de negen ruime slaapkamers die allemaal zijn voorzien van kwalitatief goede boxsprings én een eigen badkamer. Op de begane grond bevinden zich al twee ruime rolstoelvriendelijke slaapkamers met eigen badkamer.
Op de bovenverdieping bevinden zich de overige zeven slaapkamers.

Voorzieningen


  • Zelfverzorging

Eten & drinken


De woning heeft een grote open keuken met vaatwasser, snelspoeler, twee grote koelkasten, vriezer, twee inductiekooktoestellen met vier pitten, drie heteluchtovens/combimagnetrons, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker, twee wasbakken en een eethoek.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


Er zijn twee rolstoelvriendelijke slaapkamers aanwezig.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Buitengoed de Dobbellaar. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Buitengoed de Dobbellaar

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!