Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Hoeve Hurpesch (XL)

Een eeuwenoud rijksmonument; een vakwerkboerderij met een historie die teruggaat naar de veertiende eeuw. Sinds 2017 hebben de vakwerkschuren een nieuwe bestemming gekregen en zijn deze gerestaureerd. De trotse eigenaren hebben recentelijk de Hoeve uitgebreid met een zeer mooi Bakhuisje. De Hoeve en het Bakhuisje (30 personen) zijn schitterend gelegen in een stilte- en natuurgebied en ligt aan het wandelpad tussen Mechelen en Epen, aan het eind van een doodlopend onverhard weggetje.
+12

Aanbieding

Raadpleeg de website voor meer informatie.

Accommodatie


De Hoeve herbergt 10 slaapkamers, 9 badkamers, 1 (of 2) multifunctionele (vergader-) ruimtes, een woonkamer met houtkachel en een landelijke kookstudio. Er zijn in totaal 26 bedden en 3 kinderbedjes. Iedere badkamer heeft zijn eigen toilet. Op hetzelfde terrein, maar toch privé gelegen, beschikt ‘t Bakhuisje over 2 extra slaapkamers, een woonkamer met houtkachel en aparte keuken. Wie even rust wilt trekt zich terug in het Bakhuisje.

Maximum aantal personen


0

Voorzieningen


  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi/Internet

Eten & drinken


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


De begane grond heeft twee 2-persoonsslaapkamers voorzien van een eigen badkamer. Eén van deze kamers is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Geopend


​Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Gasten kunnen de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. Voor een afwijkende verblijfsduur kunnen gasten altijd contact opnemen.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoeve Hurpesch (XL). Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!