Detail

Hoeve Hurpesch (XL)

Een eeuwenoud rijksmonument; een vakwerkboerderij met een historie die teruggaat naar de veertiende eeuw. Sinds 2017 hebben de vakwerkschuren een nieuwe bestemming gekregen en zijn deze gerestaureerd. 

De trotse eigenaren hebben recentelijk de Hoeve uitgebreid met een zeer mooi Bakhuisje. De Hoeve en het Bakhuisje (dertig personen) zijn schitterend gelegen in een stilte- en natuurgebied en ligt aan het wandelpad tussen Mechelen en Epen, aan het eind van een doodlopend onverhard weggetje.

Wist je dat?

Kookliefhebbers hier hun hart op kunnen halen? De vakantiewoning is namelijk voorzien van een heuse kookstudio met alle benodigde keukenapparatuur.
+14

Accommodatie


De Hoeve herbergt tien slaapkamers, negen badkamers, één (of twee) multifunctionele (vergader-) ruimtes, een woonkamer met houtkachel en een landelijke kookstudio. Er zijn in totaal zesentwintig bedden en drie kinderbedjes. Iedere badkamer heeft zijn eigen toilet.
Op hetzelfde terrein, maar toch privé gelegen, beschikt ‘t Bakhuisje over twee extra slaapkamers, een woonkamer met houtkachel en aparte keuken. Wie even rust wilt trekt zich terug in het Bakhuisje.

Voorzieningen


  • Haard
  • Zelfverzorging

Eten & drinken


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Openingstijden


​Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


De begane grond beschikt over twee slaapkamers voor twee personen die voorzien zijn van een eigen badkamer. Eén van deze kamers is ook toegankelijk voor mindervaliden.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoeve Hurpesch (XL). Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hoeve Hurpesch (XL)

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!