Detail

Hoeve de Vrijheerlijkheid

Middenin een stiltegebied, in het unieke heuvellandschap ligt deze vakwerkhoeve uit de zeventiende eeuw, alsof de tijd heeft stil gestaan.

Grote zandstenen schouwen, leem, eikenhouten balken en handgebakken plavuizen, de sfeer van het verleden, maar met alle hedendaags comfort en natuurlijk een gezellige inrichting.

Buiten een grote tuin, speeltuin, overdekte hooiberg en dierenweide. Een fijne plek voor jouw vakantie in een van de vier woningen voor families van vier tot twaalf personen.
+12

Accommodatie


De vakwerkhoeve is verdeeld in vier sfeervol gerestaureerde vakantiewoningen.


Ranonkel vier tot zes personen (geen open haard wel overdekt zitje).
Lievevrouwebedstro tot acht personen.
Morgenster en Fluitekruid tot twaalf personen.

Alle woningen zijn voorzien van televisie, radio, dvd-speler, wifi en spelletjes. Een geoutilleerde woonkeuken om samen te koken en lang te tafelen. Gezellige woonkamer met open haard. Beneden overal vloerverwarming. Fijne boxsprings en een knusse bedstee.

Voorzieningen


  • Haard
  • Maaltijdverzorging
  • Zelfverzorging

Eten & drinken


Je kunt zelf uitgebreid koken in de vakantiewoning. De keuken is voorzien van vaatwasser, magnetron, oven, filter koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast met diepvriesvakje.


Ook liggen er in de woning fijne adressen voor restaurant/catering en ontbijtservice. Buiten in de grote tuin kun je barbecueën of ketelkoken, tevens zijn er diverse zitjes en tuinkamers gecreëerd om van het buitenleven te genieten.

Openingstijden


Gehele jaar geopend. Telefonisch contact is mogelijk na 17.00 uur, bij voorkeur graag een e-mail sturen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoeve de Vrijheerlijkheid. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hoeve de Vrijheerlijkheid

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!