Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Wolfhagen Voorhuus (XL)

Deze carréhoeve uit 1891 maakt onderdeel uit van een vijf hectare groot landgoed genaamd 'Landgoed Wolfhagen'. Dankzij de veelzijdigheid van het gebied heeft de vakantiewoning in 2011 de status 'Landgoed' verkregen. Rondom de vakantiewoning beginnen diverse mooie wandelingen. Een bijzondere status en perfecte uitvalsbasis! 
+15

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.

Accommodatie


Gasten betreden de woning via de achterdeur. Op de begane grond bevindt zich een slaapkamer. Naast de slaapkamer bevindt zich een separaat toilet. Op de boven verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers voor twee personen. De laatste kamer voor vier personen bevindt zich het gedeelte van de complete extra mini-vakantiewoning 'Daggeldershuuske' met een slaapbank voor twee personen en een vide waarop twee matrassen voor twee personen liggen. 

Maximum aantal personen


0

Eten & drinken


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Gasten kunnen de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. Voor een afwijkende verblijfsduur kunnen gasten altijd contact opnemen.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wolfhagen Voorhuus (XL). Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!