Detail

Heppienest

Deze sfeervolle vakantiewoning Heppienest voor zestien personen is gelegen in het pittoreske gehucht Herkenrade en behoort bij het dorp Sint Geertruid. De woning doet zijn naam eer aan. Een sfeervolle omgebouwde boerenhoeve welke direct aanvoelt als thuis! 

De voormalig stal is nagenoeg volledig afgebroken en in de nieuwe boerenwoning Heppienest zijn daar waar mogelijk de oude bouwmaterialen hergebruikt.

Wist je dat?

Heppienest op maar een kwartiertje rijden van Maastricht ligt? Zo heb je de kans om zowel de stad als de omliggende natuur te ontdekken!
+8

Accommodatie


Je kunt de woning zoals het in Limburg gebruikelijk is via de achterzijde binnenkomen. Er is in de leefruimte veel gebruik gemaakt van lichte kleuren en natuurlijke materialen. Vanuit de leefruimte kom je via een lange gang bij de slaap- en badkamers terecht.
Zo is er een ruime badkamer met een inloop regendouche voor twee personen en een dubbele wastafel. Naast de badkamer is een separaat toilet voorhanden. Verderop is de tweede grote slaapkamer gelegen.

Voorzieningen


  • Zelfverzorging

Eten & drinken


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Heppienest. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Heppienest

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!