Detail

Prachtvink

Deze vakantiewoning voor achtentwintig personen bevindt zich in het Zuid-Limburgse dorp Mechelen, goed verstopt aan het einde van een doodlopend zandweggetje. 

Voor de kinderen uiteraard een paradijs; met een grote speelweide, een vuurstookplaat, een trampoline en speeltoestellen. De voormalige bovenstal, nu omgetoverd tot prachtige moderne en mooie lichte leefruimte herbergt twaalf slaapkamers en maar liefst veertien badkamers.

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+11

Accommodatie


Je komt direct binnen in een gigantische leefruimte. In deze open ruimte welke nagenoeg de volledige benedenverdieping inneemt tref je de open keuken, de woonkamer en het eetgedeelte aan.
Op de begane grond is er een rolstoeltoegankelijke slaapkamer voor twee personen voorzien van een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. Via twee trapopgangen in de woonkamer bereik je de bovenverdieping.
De oude metalen spanten vormen de originele dakhoogte van de stal van voor de verbouwing.

Voorzieningen


  • Zelfverzorging

Eten & drinken


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


Op de begane grond is er een rolstoeltoegankelijke slaapkamer voor twee personen aanwezig en voorzien van een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Prachtvink. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Prachtvink

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!