Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Belvoor

Chillen in het bubbelbad

Wellness vakantiehuisjes

Hoe klinkt relaxen in een bubbelbad? Ja, de wellness vakantiehuisjes in onze regio hebben dat! Bij wellness draait het om de harmonie tussen lichaam en geest. Waar anders komt je lichaam beter tot ontspanning dan in ons unieke Zuid-Limburgse landschap? Laat je gedachtes glijden over de glooiende heuvels; gewoon vanuit je vakantiehuis! Boeken maar >>

8 vakantiehuisjes waar het helemaal wel is

Thermae 2000

Hotel de botel!

Ben je een al wellness fan, maar zoek je iets kleiners dan een huis? Wat dacht je van een wellness hotel? Deze topselectie van wonderlijke wellness hotels maken je volledig stressvrij.

Buit Kruidenwandeling

Kruidenkracht!

Wist je dat je ook optimaal kunt ontspannen en onthaasten met een kruidenwandeling? Meester herborist Anne van der Linden van Kruidenproeverij LindenGroen is op locatie in Zuid-Limburg en verzorgd kruidenworkshops, florawandelingen met kruidige tekst en uitleg en alles wat daar tussenin ligt.

⟶ Vlog van Jenneke & Leonie
Jenneke En Leonie Beautybehandeling Bij Thermae 2000

Wellness en onthaasten

Vloggers Jenneke & Leonie testen hoe goed je in Valkenburg kunt onthaasten. Ze dompelen zich onder in de sauna, met massage en gezichtsbehandeling. En gingen op een spirituele stiltewandeling. Wat zou hun eindoordeel zijn?

Kijk mee!
Zonsopgang Bij Thermae 2000 In Valkenburg

Even weg van alle drukte

Als je ergens écht de tijd voor jezelf kunt nemen, dan is dat in Zuid-Limburg: de ideale plek om te onthaasten. En dat betekent niet stilzitten en niks doen. Maar juist bewust genieten en rust toelaten waardoor je intenser gaat leven.