Detail

Nieuw Ehrenstein

Nieuw-Ehrensteinerweg 4
Kerkrade
De imposante hoeve Nieuw Ehrenstein ligt op de westhelling van de Anstelvallei bij Kerkrade en is oorspronkelijk gebouwd als pachthoeve van Kasteel Erenstein in 1753. 

In de achttiende eeuw werd het complex vernoemd naar het nabijgelegen kasteel. Het Limburgs Landschap kocht het vervallen complex in 2015 en voerde een jarenlange restauratie uit waarbij met zorg het authentieke karakter van de villa behouden is.
+10

Accommodatie


Vakantiewoning Nieuw Ehrenstein is geschikt voor maximaal tweeën­twin­tig personen. Op de begane grond zijn een hal, keuken, eetkamer, grote woonkamer, een kamer om televisie te kijken, toilet en twee slaapkamers met eigen badkamer voorhanden.
Op de eerste verdieping zijn er acht slaapkamers met elk een eigen badkamer aanwezig. Er is een privéterras op de binnenplaats en catering is beschikbaar vanuit Brasserie Nieuw Ehrenstein in de zijvleugel van de boerderij.

Eten & drinken


De woning beschikt over een eigen keuken. Daarnaast kun je je verblijf in vakantiewoning Nieuw Ehrenstein perfect combineren met een ontbijt, lunch, diner of volledige catering van Brasserie Nieuw Ehrenstein. Deze bevindt zich namelijk in de zijvleugel van de boerderij.

Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Nieuw Ehrenstein. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Nieuw Ehrenstein

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!