Detail

Carré 1711

Vakantiewoning Carré 1711 is een exclusieve vakantiewoning voor zesendertig personen die gelegen is aan de rand van het dorp Nijswiller en is onderdeel van een eeuwenoude carréhoeve waarin jarenlang een boerenbedrijf gevestigd was. 

De hoeve is omgetoverd tot een prachtig vakantieverblijf door de nieuwe eigenaar Giulia, die je dolgraag het bourgondische leven laat proeven. 

Geniet samen met je vrienden en familie van deze bijzondere plek, waar het landleven, luxe en comfort centraal staan.

Aanbieding

+14

Accommodatie


Carré 1711 beschikt over een grote leefruimte. De woning heeft een ruime open keuken en eetkamer. Vanuit de eetkamer kun je via de schuifdeuren naar de sfeervolle woonkamer met openhaard en flatscreentelevisie.
In Carré 1711 zijn in totaal zestien slaapkamers die allemaal over een eigen badkamer beschikken. Naast de gewone keuken, beschikt de vakantiewoning ook nog over een professionele horecakeuken.

Voorzieningen


  • Haard
  • Maaltijdverzorging

Eten & drinken


Giulia is niet alleen de eigenaar van deze schitterende hoeve, maar ook van een evenementenbureau genaamd Down South Events.
Ze is namelijk professional in het organiseren van evenementen en activiteiten. Haar team helpt je graag met het organiseren van bijzondere activiteiten of catering op locatie om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


Twee van de slaap- en badkamers zijn volledig rolstoelvriendelijk.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Carré 1711. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Carré 1711

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!