Detail

Hotel Schaepkens van St. Fijt

In het levendige en pittoreske Valkenburg aan de Geul, op slechts een paar honderd meter afstand van het centrum, ligt het sfeervolle Hotel Schaepkens van St. Fijt. 

Al jarenlang een gezellig familiehotel waar een goede keuken, Limburgse gastvrijheid en entertainment hoog in het vaandel staan. 
+16

Accommodatie


Het hotel beschikt over diverse kamers zoals: standaardkamers, comfortkamers, comfortkamers met balkon, superiorkamers inclusief onbeperkt entree tot het verwarmde binnenzwembad met sauna en de superior-pluskamers (met slaapbank, ideaal voor gezinnen met kinderen) inclusief onbeperkt entree tot het verwarmde binnenzwembad met sauna.
De standaard- en comfortkamers bevinden zich aan de achterzijde van het hotel. De superior en superior-pluskamers aan de voorzijde.

Eten & drinken


In het restaurant wordt 's ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet gereserveerd. Geniet van een glas verse geperste jus d'orange, heerlijke warme broodjes of (geroosterd) brood, diverse soorten hartig en zoet beleg, een gekookt ei, een vers gebakken spiegelei, yoghurt met vers fruit en nog veel meer gezonde én lekkere producten.
's Avonds is er voor ieder wat wils tijdens het onbeperkt dinerbuffet met live cooking en verse pizza's uit de Italiaanse pizza oven. Dagelijks van 18.00 tot 20.00 uur.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Direct naast het hotel is de gratis privéparking voor hotelgasten gelegen, hier vind je ook laders voor elektrische fietsen en auto's (ook Tesla).

Toegankelijkheid


Het hele hotel is rolstoeltoegankelijk en alle kamers zijn bereikbaar met de trap of lift (uitgezonderd het appartement). Een gehandicaptentoilet is op de begane grond aanwezig.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel Schaepkens van St. Fijt. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!