Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

De beste restaurants
in Zuid-Limburg

Bourgondisch genieten

Wie Zuid-Limburg zegt, zegt bourgondisch genieten! In het uiterste zuiden van Nederland vind je een ruime keuze aan restaurants. Ga je voor typisch Limburgs eten of voor een luxe diner in een exclusief restaurant? Er is altijd een restaurant dat aan jouw wensen voldoet. Uit eten in Zuid-Limburg, een feest voor iedereen!

Tip: Restaurant de Smockelaer

Restaurant de Smockelaer staat bekend om haar bourgondische keuken en gulle gastvrijheid. Geniet op het zonnig terras of binnen in het gezellige café-restaurant van een overheerlijke kaart met streekgerechten. Op het menu staat ook genoeg lekkers voor de kleinste smullers. Het enige wat je hoeft te doen is genieten! 

Restaurants in Zuid-Limburg

Alle restaurants op de kaart

Laat mij zien op de kaart
Vrouw liggende op picknickdeken met achterliggend heuvellandschap

Culinaire blogs

Op deze plekken is Bourgondisch genieten gegarandeerd. Lees over de leukste restaurants, de lekkerste recepten, bijzondere streekproducten en culinaire hotspots in Zuid-Limburg. Eet en drink je mee? Laat je inspireren door deze foodblogs! 

Meer leuks en lekkers!