Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Vrouw liggende op picknickdeken met achterliggend heuvellandschap

Culinaire blogs
over Zuid-Limburg

Eet en drink je mee?

Op deze plekken is Bourgondisch genieten gegarandeerd. Lees over de leukste restaurants, de lekkerste recepten, bijzondere streekproducten en culinaire hotspots in Zuid-Limburg. Laat je inspireren door deze foodblogs! 

Watertandend lekker eten en drinken

Psst... het leven roept je!

Detailweergave van een picknickdeken en diverse lekkernijen Eighty8tings HR41

Limburg lonkt

Proef de verrassingen uit de streek. Lokale ondernemers verrassen je in Zuid-Limburg en Maastricht met hun aanbod, voornamelijk op culinair gebied. Beter voor het milieu, maar ook goed om de regio te ontdekken. Weet wat je eet, weet waar je vandaan komt!

Leonie proeft...

Lekkerbek en foodschrijfster Leonie ontdekt de smaak van Zuid-Limburg. In de keukens van deze streekrestaurants kookt ze samen met de chef-kok zijn favoriete streekgerecht. Ingrediënten: lekkers uit de streek, een diepgewortelde passie voor eten en een goed verhaal.