Limburgse Vlaaien Met Raster Op Deegband In Bakkerij In Zuid Limburg

Culinaire workshops
in Zuid-Limburg

Maak de lekkerste Limburgse gerechten tijdens een kook- of bakworkshop!

Dat je in Zuid-Limburg lekker kunt eten is geen geheim. Soms krijg je bij thuiskomst heimwee naar al die heerlijke streekgerechten en vlaaien. Om toch een stukje Limburg in huis te halen, kun je een kook- of bakworkshop volgen!

Kookworkshops in Zuid-Limburg

Leer tijdens een inspirerende kookworkshop hoe je de lekkerste Limburgse gerechten op tafel tovert! Onder de deskundige begeleiding van een gepassioneerde chef-kok leer je de kneepjes van het vak. Wedden dat jij thuis punten scoort met deze nieuwe kookkunsten?

Bakworkshops in Zuid-Limburg

Heerlijk knapperig brood, een smeuïge vlaai of een heerlijk geurende pizza: daar loopt het water je van in de mond! Hoe heerlijk zou het zijn als je die smakelijke baksels thuis kunt maken? Tijdens een gezellige workshop leer je alles over de beste pizzabodem, de knapperigste broodkorst of het geheim van de echte Limburgse vlaai!

Geplukte Bramen In Doosjes Bij Fruitboerderij In Bemelen

Maak het zelf!

Ook thuis kun je de lekkerste Limburgse gerechten op tafel toveren. Neem tijdens je bezoek  aan een van de boerderijwinkels lekkere streekproducten mee en duik de keuken in. We hebben een aantal smakelijke recepten voor je geselecteerd, waarmee je je weer helemaal in Zuid-Limburg waant!

Dit vind je ook leuk!