Culinaire routes
in Zuid-Limburg

De leukste culinaire wandelingen en fietstochten door Zuid-Limburg!

In Zuid-Limburg kun je een mooie wandeling prima combineren met culinair genieten. Wat dacht je van een rondje door het sfeervolle en historische Valkenburg? Of een bezoek aan een van de vele bierbrouwerijen? Ook leuk: boek een hap en stap-arrangement, waarbij je al wandelend verschillende restaurants ontdekt!

Zuid-Limburg is een walhalla voor fietsers en wandelaars. Bedwing de heuvels en bergen met de fiets of wandel door het prachtige groen, langs de Maas of door de pittoreske dorpjes. Er zijn volop wandelingen en fietstochten die je langs de leukste culinaire hotspots sturen. Zo kun je de inspanning perfect combineren met ontspanning!

Een greep uit onze culinaire rondleidingen

Hap & stap

Hap en stap wandelingen, hap en trap fietstochten en nog veel meer leuke (en lekkere) rondleidingen en proeverijen bestel je heel gemakkelijk in onze eigen Ticketshop Limburg! Ook voor tickets van attracties, excursies en arrangementen.

Bourgondische routes

Ben je op zoek naar een wandeling die langs een aantal bierbrouwerijen voert of ben je meer geïnteresseerd in de wijnbouw en bezoek je liever een wijngaard? Er is meer dan voldoende keuze. Welke je ook kiest, op iedere route wordt u verrast met een leuk terras!

Dit vind je ook leuk!