De beste restaurants
met Bib Gourmand

Culinair genieten voor een vriendelijke prijs

Wil je culinair genieten voor een vriendelijke prijs? Dan raden we je een diner in een restaurant met een Bib Gourmand aan. In Zuid-Limburg vind je een aantal mooie restaurants waar je voor een fijne prijs geniet van een smaakvol driegangenmenu.

Wat is Bib Gourmand?

Bib Gourmand is onderdeel van de Michelingids, het bekende rode boek met restaurantrecensies. Restaurants die een Bib Gourmand waardering ontvangen, bieden een culinair driegangenmenu aan voor maximaal 37 euro. Hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Sterrenrestaurants in de regio

Tip!

Echte ‘Michelin-sterrenjagers’ stillen hun resterende culinaire verlangens bij Restaurant l'Atelier in Gulpen (1*), Julemont in Château Wittem (2*) en Brut172 in Reijmerstok (2*). Zo is de Gemeente Gulpen-Wittem met vijf sterren de meest culinaire gemeente van Limburg én ook nog eens de gemeente met de meeste sterren per inwoner van Nederland! Maar dat is nog niet alles. Geniet ook van culinaire hoogstandjes bij De Leuf in Ubachsberg (1*), of bij Beluga (1*), Tout à Fait (1*), of Rantrée (1*) in Maastricht. 

Wist je dat...

Sterrenrestaurant Da Vinci haar eigen Limburgse wijn gelanceerd heeft? Afkomstig van twee Zuid-Limburgse wijndomeinen: chardonnay van Wijngaard Kruisboom in Klimmen en souvignier gris van Wijndomein St. Martinus in Vijlen. 

Zovéél lekkers in Zuid-Limburg