Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Terworm Gerecht Exclusief Eten Bord

De Beste restaurants
met Bib Gourmand

Culinair genieten voor een vriendelijke prijs

Wil je culinair genieten voor een vriendelijke prijs? Dan raden we je een diner in een restaurant met een Bib Gourmand aan. In Zuid-Limburg vind je een aantal mooie restaurants waar je voor een fijne prijs geniet van een smaakvol driegangenmenu.

Wat is Bib Gourmand?

Bib Gourmand is onderdeel van de Michelingids, het bekende rode boek met restaurantrecensies. Restaurants die een Bib Gourmand waardering ontvangen, bieden een culinair driegangenmenu aan voor maximaal 37 euro. Hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Sterrenrestaurants in de regio

Coquille Gerecht Exclusief Eten Zwitserland

Tip!

Echte ‘sterrenjagers’ stillen hun resterende culinaire verlangens in Maastricht bij Beluga (1 Michelinster), Tout à Fait (1 Michelinster) en Rantrée (1 Michelinster), en bij De Leuf in Ubachsberg (1 Michelinster).

Druiven Wit Trossen Wijn

Wist je dat...

Sterrenrestaurant Da Vinci haar eigen Limburgse wijn gelanceerd heeft? Afkomstig van twee Zuid-Limburgse wijndomeinen: chardonnay van Wijngaard Kruisboom in Klimmen en souvignier gris van Wijndomein St. Martinus in Vijlen. 

Zovéél lekkers in Zuid-Limburg