Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Zuurvlees Smidse

Zuid-Limburgse recepten

De lekkerste recepten uit de Limburgse keuken

In Zuid-Limburg kun je heerlijk eten en drinken! Van lokale wijn en bier tot de lekkerste streekgerechten. Wil je een stukje Limburg in huis halen? Maak dan eens een van deze overheerlijke recepten uit de Limburgse keuken!

Maak het zelf!

Thuis kun je de lekkerste Limburgse gerechten op tafel toveren. Neem tijdens je bezoek aan een van de boerderijwinkels lekkere streekproducten in en duik de keuken in. We hebben een aantal smakelijke recepten voor je geselecteerd, waarmee je je weer helemaal in Zuid-Limburg waant!

8R7A8973

Haal nog meer Limburg in huis

In de Visit Zuid-Limburg Shops koop je kookboeken en streekproducten om typisch Limburgse gerechten mee te maken. Hier vind je onze shops!

 

Zovéél lekkers in Zuid-Limburg