Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Winter Wonderland 10 (Eleven Media)

Doe lekker gek; van pretpark, dierentuin tot lasertag

Voor al die pret is Zuid-Limburg dé perfecte plek

Aan attracties voor kinderen in Zuid-Limburg geen gebrek. Gaan je kids het liefst gillend van de spanning in de achtbanen of treden ze liever buiten de gebaande paden en is off road rally rijden meer hun ding? Wat voor type je kinderen ook zijn, de keuze is reuze! We zetten de 10 vetste attracties alvast handig voor je op een rijtje.   

Top 10 attracties voor kinderen

Overnachten Kamperen Farmcamps De Verloren Kost

Overnacht­tip!

Zo’n leuk dagje vraagt om een bijzondere afsluiting. Logeer in één van de prachtige luxe barntenten van Farmcamps De Verloren Kost en de dag van je kinderen kan niet meer stuk. Na een heerlijke nachtrust, genieten ze de volgende dag nog van de (pony)activiteiten op de boerderij.

De Verloren Kost Farmcamps 6

Bijzondere tip: wandelkudde.nl

Check deze site als je optimaal en positief wilt ontspannen. Dieren staan bekend om hun volgzame karakter en eerlijkheid. Ze maken bij (beperkte) kinderen en volwassenen veel positieve reacties los.

Alle attractieparken op de kaart

Laat mij zien op de kaart
⟶ Blog van Laura
Haversack 2

Laura’s kidspanel bezoekt…herberg in den Haversack

Laura’s bezoek aan de herberg is er niet zo maar eentje, want het zijn de ponydagen! Van pony’s verven (ja echt!), wassen, rijden, ponyquiz tot spelen op de coole zolder: het komt allemaal voorbij.

Ga je mee?
Zwembad Camping Gulperberg

Nog meer overnachttips: extra fris!

Hoe fijn is het als de kinderen (en jij ook) na zo’n drukke, maar leuke dag nog even een frisse duik kunnen nemen en vervolgens heerlijk de oogjes sluiten? Campings met zwembad zijn dan jouw perfecte uitvalsbasis. Wij selecteerden de 13 mooiste campings uit onze unieke regio, mét zwembad. Voelt nu al relaxed!

#attractiefun

Gaan je kinderen ook he-le-maal uit hun bol in de leukste attracties van Nederland? Deel je lolligste foto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.