Zuid-Limburg: vakantieplek barstensvol plezier

Voor al die pret is Zuid-Limburg dé perfecte plek

Aan attracties voor kinderen in Zuid-Limburg geen gebrek. Gaan je kids het liefst gillend van de spanning in de achtbanen of treden ze liever buiten de gebaande paden en is off road rally rijden meer hun ding? Wat voor type je kinderen ook zijn, de keuze is reuze! We zetten de 9 vetste attracties alvast handig voor je op een rijtje.   

Top 9 attracties voor kinderen

Overnacht­tip!

Zo’n leuk dagje vraagt om een bijzondere afsluiting. Logeer in één van de prachtige luxe barntenten van Farmcamps De Verloren Kost en de dag van je kinderen kan niet meer stuk. Na een heerlijke nachtrust, genieten ze de volgende dag nog van de (pony)activiteiten op de boerderij.

Kindvriendelijke smulplekjes

Hebben jullie honger gekregen na een dagje uit bij deze toffe attracties? Wij zetten de leukste plekjes om met kinderen uit eten te gaan voor je op een rij! 

Alle attractieparken op de kaart

Weergeven op de kaart

Nog meer overnachttips: extra fris!

Hoe fijn is het als de kinderen (en jij ook) na zo’n drukke, maar leuke dag nog even een frisse duik kunnen nemen en vervolgens heerlijk de oogjes sluiten? Campings met zwembad zijn dan jouw perfecte uitvalsbasis. Wij selecteerden de mooiste campings uit onze unieke regio, mét zwembad. Voelt nu al relaxed!

#attractiefun

Gaan je kinderen ook he-le-maal uit hun bol in de leukste attracties van Nederland? Deel je lolligste foto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.