Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Klimpark sport avontuur

Sta paraat voor avontuur in het kwadraat

Durf jij deze stoere kids uitjes aan?

Zowel binnen als buiten vind je hier in Zuid-Limburg heel wat stoere activiteiten voor echte 'dare devils'. Fietsen (in een grot - cooool!), klimmen, airsoften, skiën, van de zipline, rodelen, tokkelen, levend tafelvoetbal en karten. Sport, spel en meer! Durf jij (samen met je vriendjes) deze stoere uitjes aan?

8 stoere uitjes die alleen ‘dare devils’ durven

Herfstwandeling met het gezin

Stoere stappers aan

Op je stoere stappers ook nog wat zien van het prachtige Limburgse land? Dat kan met onze 6 op-en-top kidsproof wandelroutes. Met extra aandacht voor spanning en vertier.

Kind kijkt in keuken restaurant

Aan taaaaafel!

Man, wát hebben jullie een honger na die stoere uitjes. Lang zoeken naar een geschikt restaurant hoeft niet. Check gewoon onze top 9 kidsproofs hotspots en laat het smullen maar beginnen!

Alle stoere uitjes op de kaart

Schoolbus Stiphout

Stap in de stoere bus

Combineer stoer met cultuur en stap aan boord van een stoere Amerikaanse schoolbus van rederij Stiphout voor een stadsrondrit door bourgondisch Maastricht. Je ervaart zelf hoe het oude en nieuwe centrum naadloos in elkaar overvloeien. Extra gaaf; ook te combineren met een boottocht.

#stoereuitjes

Zijn jullie ook van die dare devils die het Zuid-Limburgs avontuur zonder knipperen aan gaan? Deel jullie avontuurlijkste foto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.