Een sneeuwballengevecht in Colmont

Hup, wandel­schoenen aan en gaan!

Let op Limburg, wij komen eraan

Wat is er nu leuker om het prachtige Zuid-Limburg al wandelend te ontdekken? Nou, het is nóg toffer als er langs de route van alles voor kinderen te doen is en te beleven valt. Ja-haaa! Hoor je die stemmetjes al overslaan van plezier? Met deze 6 op-en-top kidsproof routes lopen jullie mooi in pas en is iedereen in z’n sas!

6 kidsproof wandelroutes voor instant happiness

Natuurmonumenten Brunssummerheide Jongen Met Verrekijker

Wandelen & spel in één!

Al wandelend door Valkenburg probeer je met hulp van een politiedossier een moord op te lossen. Bezoek belangrijke locaties, check alibi’s en inspecteer de plaats delict. Zonder begeleiding, altijd beschikbaar.

Een gezin met twee zoontjes wandelt over de toegangsweg van Kasteel Haeren in Voerendaal

Op avontuur met Ridder Kuno

Wandel over spannende paadjes en bewonder de prachtige Voerendaalse kastelen. Voor de jongste wandelaars is de route opgesplitst in twee spannende lussen compleet met audiotour, speurtocht-opdrachten en een geocache. 

Gezin In Hangmat 2

Picknick pauze-time!

Van al dat wandelen en spelen krijg je honger. Tijd voor pauze! Met een picknickmand vol lekkers neerploffen op een deken of bankje middenin de natuur klinkt dan hemels, toch? Kun je daarna weer energiek door.

Instant happiness

+1
Kinderen Bij De Geul
Natuurmonumenten Brunssummerheide Schaapskudde Rand Bos Liggend
Natuur kinderen boomstam
Gezin wandelen bos zomer Roosenboom
⟶ Blog van Laura
Laura Bezoekt Brunssummerheide 1

Laura’s kidspanel bezoekt… de Brunssummerheide

Laura stapt – met de stevige wandelschoenen aan- samen met Allison en Dewi de wijde Brunssumse heide in. Ze lopen door de bosrijke natuur en ‘het lijkt wel of we in the Lion King zitten’. En kijk daar, op het einde een toffe speeltuin! Zie je ook de Lion King gelijkenis?

Lees verder!

#instanthappiness

Zijn de kids en jij helemaal in de sas in wandelpas? Dan deel die happy selfie via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.