Hup, wandelschoenen aan en gaan!

Let op Limburg, wij komen eraan

Wat is er nu leuker om het prachtige Zuid-Limburg al wandelend te ontdekken? Nou, het is nóg toffer als er langs de route van alles voor kinderen te doen is en te beleven valt. Ja-haaa! Hoor je die stemmetjes al overslaan van plezier? Met deze 10 op-en-top kidsproof routes lopen jullie mooi in pas en is iedereen in z’n sas!

10 kidsproof wandelroutes voor instant happiness

Wandelen & spel in één!

Al wandelend door Valkenburg probeer je met hulp van een politiedossier een moord op te lossen. Bezoek belangrijke locaties, check alibi’s en inspecteer de plaats delict. Zonder begeleiding, altijd beschikbaar.

Fietsen langs paradijstuinen

Liever eens een dagje fietsen met de kids? In de kasteeltuinen, landschapsparken, Engelse tuin en Franse baroktuin onderweg op de fietsroute 'Langs buitengoederen vol verhalen' kunnen de kids urenlang op ontdekking. 

Picknick pauze-time!

Van al dat wandelen en spelen krijg je honger. Tijd voor pauze! Met een picknickmand vol lekkers neerploffen op een deken of bankje middenin de natuur klinkt dan hemels, toch? Kun je daarna weer energiek door.

Instant happiness

+1
⟶ Blog van Laura

Laura’s kidspanel bezoekt… de Brunssummerheide

Laura stapt – met de stevige wandelschoenen aan- samen met Allison en Dewi de wijde Brunssumse heide in. Ze lopen door de bosrijke natuur en ‘het lijkt wel of we in the Lion King zitten’. En kijk daar, op het einde een toffe speeltuin! Zie je ook de Lion King gelijkenis?

Lees verder!

#instanthappiness

Zijn de kids en jij helemaal in de sas in wandelpas? Dan deel die happy selfie via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.