Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Kinderen Boven Op Kasteelruine Valkenburg

Beklim de torens van het verleden in het heden

Kastelen maken je bezoek nog leuker!

De kastelen in Limburg zijn één van de redenen waarom deze regio giga kidsproof is. Want van het beleven van ridderlijke avonturen gaat menig hartje sneller kloppen. Kom ook en dwaal door middeleeuwse kasteeltuinen, voer de vissen in de slotgracht en beklim de torens van het verleden. Wie weet ontdek jíj wel een geheime gang…. hoe spannend!

5 kastelen waar je hartje sneller van gaat kloppen

Prinses Met Zwaard

Koop je toegangs­kaartje online!

Koop het kasteel toegangskaartje alvast online in de ticketshop Tickli. Zo loop je op de dag van het bezoek rechtstreeks door naar de ingang. Lees: en is er meer tijd om die toren te beklimmen.

Kids In Kasteel 3

Kasteelproof wandeltip!

Valkenburg is met haar imposante kastelen Schaloen, Oost en Genhoes een waar walhalla voor de kasteelfan! Met deze route mis je geen highlight en kom je langs ongeëvenaarde natuurverschijnselen.

Chateau Wittem 1

Voel je de koning te rijk

Combineer je dagje weg met een nachtje weg. Uiteraard helemaal in kasteelstijl. Droom jij al weg bij het idee dat jouw prinselijke slaapplek vroeger het optrekje was van een invloedrijke graaf of rijke baron? Dan wil je onze top 8 kasteelhotels zeker niet missen. Extra schat: vaak krijg je ook nog een vorstelijk diner voorgeschoteld. Hongerig? Boek direct!

Alle kidsproof kastelen op de kaart

Laat mij zien op de kaart