Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Stardust All American Bowling & Party Lounge Sittard

Weer of geen weer, hier strijk je maar al te graag neer

Indoor activiteiten die jouw zon doen schijnen

Indoor activiteiten zijn hét antwoord op regenachtige dagen (en verveelde kids). Want tja, ook in het zonnige zuiden valt wel eens een bui. De kids kunnen ongeremd ravotten, terwijl mama lekker achterover leunt met cappuccino en goed boek. Papa hoeft zich niet langer groot te houden en kan meespelen. Dat klinkt toch ook niet verkeerd hé!

De 16 leukste en meest diverse indoor activiteiten

Continium Discovery Center

Beleef, doe én voel in één

Dát doe je in een kidsproof museum! Zuid-Limburg biedt hierin het leukste aanbod. Van interactief doe- en ontdekmuseum, als een astronaut op de aarde kijken tot mysterieuze ondergrondse ontdekkingen én meer!

Alle indoor uitjes op de kaart

Laat mij zien op de kaart
Vue Cinemas Kerkrade 1

Bijkomen in de bios!

Koel in de zomer en warm in de winter: de bios. Heerlijk met verse popcorn even weg zwijmelen bij die romantische film of nagels bijten bij die spannende thriller. Er zijn bioscopen en filmhuizen genoeg!

Kersen 4 Laura bezoekt

Doetip: Handen uit de mouwen!

Ook slecht-weer-bestendig zijn onze uiteenlopende typisch Zuid-Limburgse workshops. Van handen in de deeg voor traditioneel vlaai en brood bakken, mouwdiep in de mergel met diverse mergelarrangementen tot handen onder de verf bij een uitdagende verfworkshop. Schroom niet om eens een te kijkje te nemen

⟶ Blog van Laura
Cave Experience Gemeentgrot

Laura’s kidspanel bezoekt…indoor attracties in Valkenburg

Laura test het kidsproof-gehalte van niet 1, 2, maar 3 indoor attracties! Ze probeert te ontsnappen uit de Kids Escape, gaat terug naar de dinotijd en racet met een treintje door het mysterieuze grottenstelsel. Welke van de drie lijkt jou het leukst? 

Bekijk Laura's vlog