Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Drie Grenzenroute Vaals

Drie Grenzenroute Vaals

→ Let op!

Als gevolg van de wateroverlast in Zuid-Limburg kunnen routes gevaarlijk en zelfs onbegaanbaar zijn. Wees zeer voorzichtig als je op pad gaat.
Vanuit Nederland naar Duitsland, België en weer terug fietsen in één middag door de prachtige heuvels: dat moet je wel vanuit Limburg ondernemen. Parkeer je auto op een van de vele parkeergelegenheden in Vaals en volg deze bijzondere, grensoverschrijdende fietsroute via de knooppunten 95-94-96-97-89-87-86-90-92-1-91-5. Onderweg vind je talloze terrasjes om een kopje koffie te drinken, het ene nog mooier omringd door de natuur dan het andere. Natuurlijk bezoek je ook het Drielandenpunt met zijn activiteiten voor de hele familie.

Start- en eindpunt


Route des Trois Bornes , 4851 Kelmis, Belgium

Soort route


Fietsroute

Afstand


44,9 km

Knooppuntenlijst


93 > 95 > 94 > 96 > 97 > 87 > 86 > 90 > 92 > 1 > 91

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt