Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Op pad met Opa & Oma

Lekker er op uit samen!

Omdat een uitje met opa en oma eigenlijk altijd een feest mag zijn. Mama en papa zijn er even niet en dus zijn opa en oma de baas. In Zuid-Limburg zijn tal van attracties die leuk zijn voor jong en oud en die ideaal zijn voor een uitje met opa en oma. Of dat nu in het weekend is, tijdens de vakantie of op een gewone doordeweekse dag. Een beetje verwennen mag. Dieren kijken, de speeltuin of de natuur in. Wat wordt het deze keer?

Tips om met Opa & Oma te doen

1

Dieren van over de gehele wereld bekijken bij GaiaZOO Kerkrade

Ze komen uit alle delen van de wereld en zijn bij GaiaZOO Kerkrade ondergebracht in een omgeving die wel heel erg aan hun thuisland doet denken. Dat maakt samen de wereld en het dierenrijk ontdekken wel heel bijzonder en verveelt nooit.

Lees meer
2

Een ritje maken met de Miljoenenlijn

Die blikken in hun ogen, zodra de trein in beweging komt, daar geniet je als grootouders als vanzelf van. Nóg een ritje dan maar! 

Lees meer
3

Sprookjesbos Valkenburg

Fantasie en werkelijkheid ontmoeten elkaar in het Sprookjesbos in Valkenburg aan de Geul. Kom en ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en vele speelmogelijkheden.

Lees meer
4

Avonturenpark Valdeludo

Avonturenpark Valdeludo, gelegen in Echt, is hét speelparadijs voor kinderen in Limburg. Buiten spelen en zelf ontdekken staat bij Valdeludo centraal.

Lees meer
5

Dierenplezier in Kasteelpark Born

Het zit er bomvol verrassende diersoorten. Wat dacht je van nandoes en alpaca's, kamelen, apen en nog veel meer. En je kunt er ook nog eens heerlijk wandelen. Kasteelpark Born doe je gemakkelijk op elk moment van de week samen met je kleinkinderen.

Lees meer
6

Bezoek Kasteel Hoensbroek met Opa & Oma!

Een uitstapje naar Kasteel Hoensbroek bijvoorbeeld met Opa & Oma is altijd de moeite waard! Behalve een 'gewoon' bezoek zijn er ook diverse speurtochten mogelijk.

Lees meer

Ook leuk om te bezoeken

Els (68), oma van Timo (10) en  Loes (8)
Els (68), oma van Timo (10) en Loes (8) Gaat het liefst lekker met haar kleinkinderen er op uit!

Els is het liefst lekker met haar klein kinderen onderweg. Haar favoriete plekje is hierbij het Sprookjesbos in Valkenburg. Hier kan zij lekker met de kinderen wandelen en bezig zijn. Tevens kunnen de kids heerlijk spelen, klimmen, glijden of in het zand spelen. Voor Els het perfecte uitje buiten! 

 

Ontdek meer familie-uitjes

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website