Van wijngaard tot stalhuis; hier voel jij je thuis

Unieke B&B’s

Overnachten in een van deze 6 unieke B&B’s in Zuid-Limburg laat je ons exceptionele landschap van dichtbij bewonderen én geeft een unieke ervaring. Want wie kan nu zeggen dat ie in een wijngaard of in het kleinste kasteel van Nederland geslapen heeft? Daar droom je toch nu al bij weg. Gun jezelf die ervaring. Zien we je gauw?

6 B&B’s die op je bucketlist moeten staan

Kies voor fiets

Zoveel moois te ontdekken in Zuid-Limburg, daar wil je zoveel mogelijk van meepakken. Toch? Hoe ideaal zijn dan deze 3 populaire thema-fietsroutes. Je ontdekt zo het échte Zuid-Limburg met voldoende rustpunten waar de Bourgondische gastvrijheid hoogtij viert.

BIJzonder uitje

Een bijzondere overnachting vraagt om een bijzonder dagprogramma. Toch? Neem eens kijkje in de (bij)keuken van imkerij BEEing Pure en laat je verrassen. Een rondleiding met blik in de bijenraten, tips voor de beste honing of een honingproeverij; het hoort er allemaal BIJ!

⟶ Blog van Jenneke

Wondere wijn wereld

Heel leuk: in het heuvelland vind je een wandelroute van 10 kilometer langs diverse wijngaarden, met verbluffende uitzichten: de Route des Vins. Naast de bewegwijzering vind je ook overal wijn-weetjes langs de route. Jenneke testte hem voor je uit! 

Check haar bevindingen!

Wandeltip: Pelgrimsroute Jacobspad

Wist je dat de internationaal bekende pelgrimsroute Camino de Santiago ofwel het Jacobspad gewoon door Zuid-Limburg loopt? Hoe bijzonder! Deze route geeft rust, laat je nadenken over wat echt belangrijk is in het leven en brengt inzichten. Met onderweg genoeg ruimte voor het religieuze verleden en de prachtige natuur en cultuur. Ontmoet nieuwe vrienden en wees welkom!

Meer bijzondere plekken

#uniekeb&b’s

Slaap jij op een bijzondere plek in Zuid-Limburg? Deel jouw droomfoto via #visitzuidlimburg en @visitzuidlimburg.