Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Drielandenpunt SBB38 Vaals

Drielandenpunt SBB38 Vaals

In het prachtige Vaals waan je je op een mooie vakantie in het buitenland. Dat is ook geen wonder: in een enkele stap ben je in Duitsland of in België. De Limburgers zijn met recht trots op dit unieke zuidelijke puntje van Nederland. Als je de SBB-paaltjes met rode kop volgt, dan zie je waarom: de uitzichten vanaf de Vaalserberg richting het Vijlenerbos zijn spectaculair. Een lekker kopje koffie drink je op de hoogste berg van het land: de Vaalserberg. Hier kun je ook gemakkelijk parkeren.

Start- en eindpunt


Viergrenzenweg 232, 6291 BX Vaals, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,8 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt