Mensen spelen golf op een zonnige herfstdag

Sla een hole in one!

Sla een hole in one op de mooiste golfbanen van Nederland! De heuvels van Zuid-Limburg bieden een prachtig decor voor professionele golfbanen met verschillende moeilijkheidsgraden, middenin de natuur. Meerdere schitterende golfbanen zorgen gegarandeerd voor veel golfplezier, maar ook de nodige golf uitdaging voor de echte golfliefhebbers.

Overzicht golfbanen Zuid-Limburg

Uitzicht op het glooiende heuvelland bij de golfbaan van Golfclub Wittem

Golf & Country Club Wittem

Wittem is een unieke golfbaan met prachtige vergezichten over het heuvelland. Het is de eerste golfbaan in Zuid Limburg met een GEO-certificaat. De rijke en gevarieerde flora en fauna van het Schweiberger- en Kruisbos maken Wittem tot een echte countryclub. De golvende holes 10 t/m 15 en de soms smalle fairways in het bos staan garant voor uitdaging en speelplezier voor golfers van alle leeftijden en handicaps.

Golfclub Het Rijk Van Magraten

Golfbaan Het Rijk van Margraten

Golfbaan Het Rijk van Margraten is een schitterende 18 holes golfbaan in combinatie met een 9-holes Pitch&Putt baan. Het Rijk van Margraten ligt in het glooiende landschap tussen de stad Maastricht en het plaatsje Cadier en Keer, omgeven door landerijen, wijngaarden en oude bossen. Vanaf het terras kunnen bezoekers van een fantastisch panorama over de stad Maastricht en het Heuvelland genieten!

De golfbaan langs het water bij de Brunssummerheide

Golfbaan Brunssummer­heide

De unieke 45-holes golfbaan is gelegen tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en de Schinveldse bossen. De baan kenmerkt zich door de diversiteit van loofbossen, vennetjes, naaldbomen en grote waterpartijen met tees op verrassende hoogtes die de baan een bijzonder karakter en moeilijkheidsgraad geven.

Vrouw slaat af op een golfbaan met naast haar 2 trolleys met golftassen

Golfbaan Hoog Vaals

Golfen op een steenworp afstand van het drielandenpunt op een 9 holes par 3 baan is mogelijk op de prachtig gelegen golfbaan Hoog Vaals. De golfbaan is voor iedere beginnende golfer een mooie uitdaging, maar ook voor de gevorderde speler is deze baan een sportieve krachtmeting.

Uitzicht over de golfbaan in Eyserhof

De Eyserhof

De golfbaan bij de Eyserhof is de enige shortgolfbaan in Zuid-Limburg waar bezoekers recreatief kunnen golfen. Dat is een korte variant van het reguliere golf met 9 of 18 holes. Iedereen vanaf 8 jaar kan en mag shortgolf spelen.

Alle golfbanen op de kaart

Weergeven op de kaart

Meer actieve tips

Mensen mountainbiken in de grotten van Valkenburg

Ondergrondse avonturen

De gangenstelsels van Valkenburg zijn de perfecte plek om nieuwe avonturen te beleven. Fietsen, klauteren, lasergamen en griezelen.

Stel trotseert het klimpark in Snowworld in Landgraaf

Sport & Adventure

Actievelingen kunnen hun hart ophalen in Zuid-Limburg. Er zijn meer dan genoeg verrassende en avontuurlijke sportieve activiteiten te beleven.

2 vrouwen op een wit en bruin paard op een bospad

Paardrijden

Maak gebruik van de paardenkracht en ontdek Zuid-Limburg op een andere manier! Trek de heuvels in met een huifkar of verken het gebied te paard.