Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Golfen in Zuid-Limburg

Sla een hole in one!

Sla een hole in one op de mooiste golfbanen van Nederland! De heuvels van Zuid-Limburg bieden een prachtig decor voor professionele golfbanen met verschillende moeilijkheidsgraden, middenin de natuur. Meerdere schitterende golfbanen zorgen gegarandeerd voor veel golfplezier, maar ook de nodige golf uitdaging voor de echte golfliefhebbers.

Overzicht golfbanen Zuid-Limburg

Golf & Country Club Wittem

Wittem is een unieke golfbaan met prachtige vergezichten over het heuvelland. Het is de eerste golfbaan in Zuid Limburg met een GEO-certificaat. De rijke en gevarieerde flora en fauna van het Schweiberger- en Kruisbos maken Wittem tot een echte countryclub. De golvende holes 10 t/m 15 en de soms smalle fairways in het bos staan garant voor uitdaging en speelplezier voor golfers van alle leeftijden en handicaps.

Lees meer

Golfbaan Het Rijk van Margraten

Golfbaan Het Rijk van Margraten is een schitterende 18 holes golfbaan in combinatie met een 9-holes Pitch&Putt baan. Het Rijk van Margraten ligt in het glooiende landschap tussen de stad Maastricht en het plaatsje Cadier en Keer, omgeven door landerijen, wijngaarden en oude bossen. Vanaf het terras kunnen bezoekers van een fantastisch panorama over de stad Maastricht en het Heuvelland genieten!

Lees meer

Golfbaan Brunssummerheide

De unieke 45-holes golfbaan is gelegen tussen de natuurgebieden Brunssummerheide en de Schinveldse bossen. De baan kenmerkt zich door de diversiteit van loofbossen, vennetjes, naaldbomen en grote waterpartijen met tees op verrassende hoogtes die de baan een bijzonder karakter en moeilijkheidsgraad geven.

Lees meer

Golfbaan Hoog Vaals

Golfen op een steenworp afstand van het drielandenpunt op een 9 holes par 3 baan is mogelijk op de prachtig gelegen golfbaan Hoog Vaals. De golfbaan is voor iedere beginnende golfer een mooie uitdaging, maar ook voor de gevorderde speler is deze baan een sportieve krachtmeting.

Lees meer

De Eyserhof

De golfbaan bij de Eyserhof is de enige shortgolfbaan in Zuid-Limburg waar bezoekers recreatief kunnen golfen. Dat is een korte variant van het reguliere golf met 9 of 18 holes. Iedereen vanaf 8 jaar kan en mag shortgolf spelen.

Lees meer

Meer actieve tips

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website