Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Samen genieten!

Veelzijdig entertainment tussen de Zuid-Limburgse heuvels

In Zuid-Limburg kun je heerlijk wandelen, fietsen en ontspannen. Heb je zin om lekker uit te gaan? Dat kan ook! Wat ga je doen? Het terras op of het café in? Of ga je op avontuur in een spannende escaperoom? Alleen, met zijn tweetjes of met een groep collega’s, vrienden of familie: er is hartstikke veel te beleven!­

Wat je voorkeur ook is, in het zuiden is uitgaan een feestje! Ga je op stap in Heerlen, Sittard of Valkenburg of duik je toch liever de bioscoop in?

De leukste plekken om uit te gaan!

Hier kun je overal uitgaan

Laat mij zien op de kaart
Kerststad Valkenburg 3 (Eleven Media)

Een avondje uit?

Dan moet je in Valkenburg zijn! Heb je zin in een gezellig avondje uit? Valkenburg dé place to be! Tientallen gezellige cafés zorgen voor een avond lachen, dansen en genieten! 

Samen is leuker dan alleen!

Waar heb jij zin in?

Ook leuk!