Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Maud de Graaff

Geniet van optimale vrijheid en Limburgs landschap

Zodra de temperaturen beginnen op te lopen en de eerste zonnestralen zichtbaar zijn, begint het te kriebelen bij marketeer Maud de Graaff (net als haar busje ook uit begin ’80). Het liefst trekt ze er met haar VW T3 busje dagelijks op uit. In de prachtige Zuid-Limburgse heuvels of net over de grens. Lekker onthaasten samen met man en dochter. Beiden ook fan. Kamperen, genietend van de vrijheid en de prachtige omgeving. Doordeweeks fungeert het camperbusje als mobiel kantoor of faciliteert het brainstormsessies voor haar marketingadviesbureau Geel Marketing. Want brainstormen lukt gewoon veel beter in een inspirerende setting! Ze doet graag verslag van haar belevenissen. Maud woont in Parkstad en als ze niet met haar busje op pad kan gaan, geeft ze je graag tips over de pareltjes van dit unieke gebied.

Blogs van Maud

Op avontuur met de Reflectortocht

23 december 2019
Haal je zaklamp tevoorschijn en denk aan voldoende batterijen! We gaan op avontuur! Het BloteVoetenPark in Brunssum organiseert namelijk in de winter een Reflectortocht!
Lees meer

Camping ’t Geuldal

30 augustus 2019
De zomervakantie is ten einde. Wat is er nu leuker om de vakantie af te sluiten met een kampeerweekend in Zuid-Limburg?
Lees meer

Onbekende pareltjes ontdekken in Zuid-Limburg

4 april 2019
Maud vindt de lente eigenlijk het leukste seizoen. Spontaan besluiten om te gaan picknicken of op vrijdagmiddag een weekendje weg. Dat is pas echt vrijheid!
Lees meer

Oog in oog met Schotse hooglanders

1 november 2018
De prachtige kampeerzomer is afgelopen! Om het buitengevoel nog even vast te houden, maken we regelmatig een flinke herfstwandeling. De natuur is prachtig met al haar kleuren!
Lees meer

Rust vinden op Vakantiehoeve Bellet

6 september 2018
Na een heerlijke zomer, genieten we nog even van de laatste zomerse dagen in Zuid-Limburg. In een bijzonder mooi en rustig hoekje van Zuid-Limburg, zijn we te gast bij Vakantiehoeve Bellet in het gehuchtje Cottessen, bij Vijlen. Rust kan hier met een hoofdletter worden geschreven, want behalve de typische boerderijgeluiden, hoor je in dit stiltegebied helemaal niets.
Lees meer

Genieten van het buitenland in eigen land

10 juli 2018
Het zonnetje blijft maar stralen en de barbecue maakt overuren. Maar ook ritjes maken net over de grens en andere cultuur opsnuiven. Zo gaan we vaker de grens over naar Duitsland of België.
Lees meer

Kinderkampeerparadijs Camping Oriëntal

24 mei 2018
Wat is er nu leuker om lekker te gaan kamperen met Pinksteren? We hebben een extra dagje vrij, de weersvooruitzichten zijn prima en dochterlief heeft erg veel zin om te zwemmen.
Lees meer

Hoera! Het gaat weer over kamperen!

22 maart 2018
Heerlijk, het is weer voorjaar! De tijd dat de campings in Zuid-Limburg weer open gaan, het gesprek weer gaat over kamperen en kampeerweekendjes plannen!
Lees meer

Kerst in een tipi en shopping tips in Heerlen

13 december 2017
Heerlen is misschien niet de eerste stad waar je aan denkt om te gaan shoppen. Maar je zult zien, Heerlen is een creatieve stad. Heerlen verrast. Zo ook tijdens de feestdagen.
Lees meer

Bus in de stalling, tijd voor wandelen op Brunsummerheide

2 november 2017
Maud geniet van de Zuid-Limburgse 'Indian Summer' en maakt een herfstwandeling op de Brunssummerheide.
Lees meer

Genieten van VW busjes en de nazomer in Zuid-Limburg

2 oktober 2017
Even leek het erop alsof de herfst al heel vroeg was ingevallen, maar gelukkig kregen we ook nog een aantal zonnige nazomerdagen. En er is ook nog eens een VW T3 busjes weekend!
Lees meer

Kamperen zonder poespas: Camping Oosterberg

3 september 2017
In de zomer is het heerlijk kamperen in Zuid-Limburg! Maud trekt er op uit richting Epen, naar één van de grootste en oudste familiecampings!
Lees meer

De kunst van het niets doen

27 juli 2017
Het is zomervakantie en Maud gaat op pad met haar dochter. Als echte kampeerliefhebbers gaan ze kamperen in Zuid-Limburg. Lees de hele blog hier.
Lees meer

Picknicken onder toeziend oog van Maria

22 mei 2017
Maud tuft in haar busje naar de mooiste picknickplaatsen van Zuid-Limburg. Lees de blog en ontdek de mooiste plekjes met prachtige panorama uitzichten.
Lees meer

Ultieme lente-activiteit: Bloesemtocht rijden

20 april 2017
Het is net alsof de lente Zuid-Limburg nog mooier maakt! Maud rijdt de bloesemroute en ontdekt het prachtige landschap van Zuid-Limburg. Lees hier over de mooiste plekjes!
Lees meer

Voorjaar = kampeerkriebels

9 maart 2017
Het voorjaar hangt in de lucht en de kampeerliefhebbers zullen het wel herkennen, het begint echt te kriebelen! Lees de kampeerkriebels van Maud.
Lees meer

Continium museum: de ‘NEMO’ van het Zuiden

12 januari 2017
Afgelopen jaar realiseerde Kerkrade een spectaculair terrein van 3 bijzondere musea: Cube, Columbus en Continium. Lees hier haar ervaringen!
Lees meer

Kerstmarkten: zo is de winter toch leuk!

1 december 2016
Maud kampeert graag, maar niet in de winter... Wat doe je dan? Genoeg andere leuke dingen van kerstmarkten tot winterkamperen. Lees hier waar je moet zijn deze winter.
Lees meer

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website