Ga je mee op ontdekking?

Samen de regio verkennen

Samen de mooiste plekjes in de regio ontdekken. Onze bloggers nemen je mee naar hun favoriete plekjes! 

Bregje - Rondje oorlogsmonumenten

Bregje liep met haar gezin een deel van de herdenkingsroute 'Om niet te vergeten' rondom Eys. Ze genoten van prachtige vergezichten en ontdekten de verhalen achter de oorlogsmonumenten. 

Bregje - Genieten in Vestingstad Valkenburg

Bregje en haar gezin gingen op pad in de wereld van de mergel; Valkenburg! Ze maakten een wandeling door het vestingstadje, namen een duik in de geschiedenis en genoten van heerlijke lunch. Lees je mee? 

Bregje - Sprankelende Street Art in hartje Heerlen

Blogger Bregje en haar gezin gingen op zoek naar de mooiste kunstwerken in hartje Heerlen. Tijdens de Street Art Route ontdekten ze nationale en internationale kunstenaars die kleur hebben gegeven aan de stad. Wandel met ze mee door de ‘betonnen jungle’ van Heerlen en ontdek alle verborgen pareltjes!

Bregje - Stadswandeling Sittard

Bregje ging samen met haar gezin struinen door Sittard tijdens een stadswandeling. Ze ontdekten de rijke historie van de stad, wandelden door groen midden in de stad en verbaasden zich over de vestingwerken. Ga je mee op pad? 

Bregje - Meerssen: stad en natuur binnen handbereik

Blogger Bregje gaat op pad in haar eigen achtertuin: Meerssen. Ze ontdekt de historische parels van deze stad tijdens een stadswandeling, maar ook de natuur rondom Meerssen tijdens een wandeling langs de groeves. Lees je mee? 

Bregje - Stadswandeling Vaals

In de ruim 20 jaar waarin Bregje in Zuid-Limburg woont, zijn haar bezoekjes aan Vaals op één hand te tellen. Het beeld dat ze van Vaals had, beperkte zich tot het Drielandenpunt, een bungalowpark en de Maastrichterlaan. Tijdens de historische stadswandeling ontdekt ze een hele andere kant van Vaals. 

De mooiste plekjes ontdekken

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan wandelroutesvan diverse afstanden en thema’s. Van Euregionale, culinaire wandelingen, tot de leukste stadswandelingen; het kan allemaal in het gezellige en unieke Zuid-Limburg.