Blogs over sportief, sport en avontuur

Actief erop uit met onze bloggers

Actievelingen en sportievelingen kunnen hun hart ophalen in Zuid-Limburg! Ontdek samen met onze bloggers waar in Zuid-Limburg je spanning, sport en sensatie kan beleven.

Toerfietser Jos neemt je mee in het mooiste fietsgebied van Nederland

In Zuid-Limburg is het fietsknooppuntensysteem tot in de puntjes geperfectioneerd en bedwing je de heuvels met pure spierkracht of de accu van je e-bike. En die batterijschaamte? Laat die maar achter onder aan de heuvel! 

'Bram fietst' in Zuid-Limburg

In deze blog van 'Bram fietst' verteld Bram over zijn ervaringen met Zuid-Limburg. Dat Zuid-Limburg een waar walhalla is voor wielrenners, is niet onbekend. Naast het wielrennen geniet Bram ook van de nodige stukjes vlaai en de in Zuid-Limburg gebrouwen biertjes. Lees hier de blog.

Indoor-fun voor volwassen kinderen

Powerarea haalt het kind in je naar boven! Zo ook bij Jenneke die samen met haar vriendinnen een bezoekje bracht aan deze leisure dome. Bij Powerarea in Kerkrade kun je karten, driften, paintballen en er zijn ook verschillende escape rooms! Perfect voor als het weerbericht weer eens regen voorspelt!

Een middagje Short Golfen met vrienden

Heb jij al eens gehoord van short golf? Jenneke gaat het samen met haar vrienden uitproberen in Margraten. Short golf is een type golf tussen minigolf en professioneel golfen in. Na het golfen kun je hier ook lekker eten en drinken. Kom jij ook een balletje slaan?

Jenneke bezoekt Klimpark Snowworld

Samen met haar vrienden en haar vlogcamera gaat Jenneke op avontuur in het klimpark van SnowWorld. Jenneke heeft gekozen voor de makkelijkste trail op 8 meter hoogte. Durf jij de 12 meter hoogte aan? Of ga je net als Jenneke voor de 'makkelijkere' trail?

Jenneke bezoekt Shimano Experience Center

Jenneke neemt je in haar blog en vlog mee naar Shimano Experience Center in Valkenburg. Naast het huren van fietsen en e-bikes zijn er ook verschillende indrukwekkende activiteiten te doen. Ga jij net als Jenneke vissen, roeien of fietsen op de simulator?