Moeder en dochter zitten in een stoel voor het camperbusje op de camping.

Overnachten op droomplekjes

Wakker worden in Zuid-Limburg

Hoe is het nu in de praktijk om een nachtje (of langer) in Zuid-Limburg te verblijven? Deze bloggers zochten het voor je uit.

Een vrouw zit in het raamkozijn van een slaapkamer bij het DoubleTree Hilton hotel in Sittard

In Eigen Land - slapen in een boetiekhotel

Zuid-Limburg is een van de kleurrijkste regio's die Nederland rijk is. In deze blog proef je de couleur locale en ontdek je de luxe overnachtings-mogelijkheden van het charmante vestingstadje Sittard. 

Lees verder
Bloemen in een vaas

24 uur in Zuid-Limburg - het Toscane van de Lage Landen

De perfecte get-a-way voor een paar daagjes weg op eigen bodem. In deze blog gaat Reistop 5 24 uur op ontdekkingstocht door Zuid-Limburg om de beste tips voor je te verzamelen, waaronder een nachtje bij B&B Eigenheimer!

Lees verder
Camperplaats met een lichtblauw camperbusje.

GoBoony - Met de camper naar Zuid-Limburg

Volgens Goboony zijn er redenen genoeg om naar Zuid-Limburg te gaan met de camper. "Een beetje rondrijden door het landschap, de vlaai is fantastisch en ik ben gek op het accent." Bekijk de route met leuke activiteiten en campings onderweg!

Lees verder
Terras met tafels en stoelen naast een karakteristieke boerderij tijdens schemering

Ontwaak op droomplekjes

Overnachten in Zuid-Limburg is wakker worden van de fluitende vogels. Of van de watertandende geur van kakelverse broodjes en koffie. Ah! Je trekt de gordijnen open en ziet de zon het glooiende heuvellandschap verwarmen.

Maud's Kampeertips

Blogger Maud de Graaff is het liefst zoveel mogelijk op pad met haar gele VW busje om te kamperen, om vanuit hier te werken of gewoon ritjes te maken door het Zuid-Limburgse landschap. Als ze niet op pad kan, ontdekt ze graag de mooie plekjes in Parkstad en omgeving.

Gezin zit aan picknicktafel op de camping.

Boerderijcamping De Zonnehoeve

Op zoek naar een landelijke plek waar je even helemaal kunt wegdromen tussen de heuvels en appelgaarden? Waar je een warm welkom krijgt? En kinderen zich prima vermaken? Welkom op de Boerderijcamping De Zonnehoeve van de familie Brouwers!

Lees verder
Moeder en dochter zitten voorin het camperbusje

Camping 't Geuldal

De zomervakantie is ten einde. Wat is er nu leuker dan de vakantie af te sluiten met een kampeerweekend in Zuid-Limburg?

Lees verder
Moeder en dochter wandelen voorzichtig over de takken over het water.

Vakantiehoeve Bellet

Na een heerlijke zomer geniet Maud nog even van de laatste zomerse dagen in Zuid-Limburg. In een bijzonder mooi en rustig hoekje van Zuid-Limburg is ze te gast bij Vakantiehoeve Bellet.

Lees verder
Dame in campingstoel met de benen omhoog is op de laptop aan het werk.

Familiecamping Oosterberg

In de zomer is het heerlijk kamperen in Zuid-Limburg! Maud trekt er op uit richting Epen, naar één van de grootste en oudste familiecampings!

Lees verder
Vrouw zit in campingstoel naast camperbusje op de camping.

Landschapscamping Alleleijn

Het is zomervakantie en Maud gaat op pad met haar dochter. Als echte kampeerliefhebbers gaan ze kamperen in Zuid-Limburg.

Lees verder
Maud de Graaf aan het picknicken op de Gulperberg met gele Volkswagen

Met het kampeerbusje picknicken op de Gulperberg

Maud ging picknicken op de Gulperberg met 5* panorama uitzicht. Via een slingerweggetje vanuit Gulpen tufte ze naar boven. Een hele leuke tip voor als je in de omgeving gaat kamperen! Lees er alles over in haar blog mét prachtige beelden.

Lees verder