Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

1 augustus 2016

Bekijk video

Familie-uitjes waarmee je áltijd raak schiet

Bekijk hier de vlog 'Familie-uitjes waarmee je áltijd raak schiet'

Lekker lang die schoolvakantie, maar wat ga je elke dag doen met de kids? Regen, geen zin om te wandelen of een compleet gebrek aan inspiratie? VVV Zuid-Limburg weet hier wel raad mee en stuurde ons naar Echt. Pal naast elkaar vind je hier Avonturenpark Valdeludo en indoor evenementenlocatie All in Echt. Aan ons om alle activiteiten die hier te doen zijn, in één dag te ontdekken. We raden jullie aan om er de tijd voor te nemen, want de schoolvakantie is toch lang genoeg...

Wij zijn altijd wel in voor een avontuur. En hoewel Avonturenpark Valdeludo zich richt op kinderen van 4 tot 14 jaar, bleek dat kinderen van 28 zichzelf hier ook prima kunnen vermaken. Valdeludo is een echte natuurspeeltuin, waarin natuurlijke elementen zoals bomen, water, takken en heuvels creatief worden ingezet om kinderen uit te dagen lekker buiten te spelen. Hutten bouwen, zandkastelen maken, in bomen klauteren, op de skelterbaan racen, trampolinespringen, vlotje varen, torens beklimmen, samen schommelen, van de glijbaan roetsjen, langssjezen op de kabelbaan, dieren aaien... ’s Avonds zal iedereen lekker slapen.

Avonturenpark Valdeludo is echt leuk voor het de hele familie. De attracties blijken tijdloze klassiekers die je mee terug nemen naar je eigen jeugd (Leonie was niet van de trampoline af te slaan), maar ook aan de ouders of opa’s en oma’s is gedacht zodat het hele gezin een fijne dag beleeft. Zo is er een koffieterras (met uitzicht op de attracties), een gevarieerd horecaplein waardoor je geen boterhammen hoeft te smeren (dat vond Jenneke weer het einde), voordelige abonnementen zodat je meteen kunt wennen aan dat fijne plekje op het terras en last but not least: wifi. We zeiden toch dat ze echt aan alles hebben gedacht?

Leuk weetje: Valdeludo heeft een nieuwe attractie voor waaghalzen. Speciaal voor stoere kinderen is er een spannend hoogteparcours aangelegd, waar ze gezekerd van boom naar boom kunnen lopen!

Het speelplezier en de openingstijden van Valdeludo zijn natuurlijk weersafhankelijk en tijdens ons uitgebreide speelkwartier begon het inderdaad langzaam te druppelen. De perfecte timing om indoor evenementenlocatie All in Echt te ontdekken. Je kunt je voorstellen dat wij nogal haast hadden om in één middag te karten, te lasergamen, te bowlen én een poging te wagen om te ontsnappen uit een Escape Room! Door de bochten scheuren in de karts en ‘even’ een strike gooien, dat was Jennekes pakkie an. Leonie was vooral toe aan een rustgevend kopje thee na het zenuwslopende potje lasergamen en dat werd een sterke espresso nadat het niet lukte om te ontsnappen uit de mysterieuze Escape Room.

Tip: Stap eens in een Sumoworstel-pak in All in Echt en ga elkaar letterlijk en figuurlijk te lijf. Beloof wel één ding... breng het er beter vanaf dan Leonie!

Alle activiteiten mogen ontdekken in de indoor evenementenlocatie All in Echt was één groot feest, net als het herontdekken van het kind in onszelf in Avonturenpak Valdeludo. Sta je in een hoekje van het lasergame-labyrint te bibberen (zoals Leonie) in plaats van ‘de vijand’ af te knallen (zoals Jenneke), dan weten we zeker dat je alsnog raak schiet met deze familie-uitjes in Echt. Behalve dat wij een belachelijk leuke dag hebben beleefd, hebben we onszelf en elkaar nóg beter leren kennen. Echt.

 Liefs, Jenneke en Leonie

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website