Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Els van de Weg

Omdat gastvrijheid te vertalen is

Ik ben een Hollandse die zo’n 30 jaar geleden in het Limburgse is neergedaald en er nooit meer is weggegaan, want ik dacht en denk nog steeds: ‘Je zal er maar wonen!’. Mijn liefde voor de reiswereld en talenknobbel komen samen in DUTCHELS Tourism Services+.
Zuid-Limburg heeft zo veel te bieden, daar moet toch iedereen van weten? Mijn Engelse vertalingen, tweetalige blog en Twitter-verslaving, dragen hier een steentje aan bij. Zo voel ik mezelf een ambassadeur van de regio, waarbij ik speciale aandacht schenk aan de rijkdom aan kunst en cultuur in deze mooie regio.

Blogs van Els

 1. Kunst in Valkenburg

  Kunst in Valkenburg Kunst in Valkenburg’ is een uniek cultureel evenement, waar kunst van alle tijden samenkomt.

 2. Galerie De Kleine Tuin

  Galerie De Kleine Tuin Januari 2018. Tussen alle galeries en musea op de website van de VVV Zuid-Limburg staat sinds kort ook Galerie De Kleine Tuin. Dit is de huisgalerie met beeldentuin van beeldhouwster en keramiste Marie-José van der Meer. Els ging er kijken!

 3. Ipomal Galerie en Kunstuitleen

  Ipomal Galerie en Kunstuitleen December 2017. Els ervaart dat ze niet altijd even makkelijk een galerie binnenloopt als een museum. Vaak is de collectie in een galerie niet zo uitgebreid, maar bij Ipomal is een bezoek echt heel laagdrempelig en is er heel veel te zien! Daarbij is het ‘affordable art’, wat natuurlijk erg leuk is, mocht je helemaal verliefd worden op een tentoongesteld werk!

 4. Wildlife spotten

  Wildlife spotten november 2017

 5. Helga's kleurenweelde

  Helga's kleurenweelde Juli 2016

 6. Gekleed in Brons

  Gekleed in Brons Juni 2016

 7. Met je handen je hart volgen

  Met je handen je hart volgen April 2016

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website