Detail

Sibbliem Luxury Homestay

Sibbliem Luxury Homestay is gelegen in de dorpskern van het kerkdorp Sibbe dat onderdeel is van de Gemeente Valkenburg aan de Geul. Sibbliem Luxury Homestay biedt twee zeer comfortabele en gezellige volledig gerenoveerde vakantiehuisjes, STOER en LIEF, aan. 

Rustzoekers, natuurliefhebbers, bourgondiërs, wandelaars, zakenmensen en levensgenieters zijn van harte welkom. Ook honden zijn tegen een vergoeding welkom. Er wordt geen ontbijt geserveerd.
+15

Accommodatie


Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Voorzieningen


  • Airconditioning
  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Keuken/kitchenette
  • Koffie-/theefaciliteiten
  • TV op kamer

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor een e-bike is aanwezig.

Parkeren


Uiteraard is het mogelijk om jouw auto te parkeren. Er is ruimte voor één auto op de oprit. Je kunt tevens jouw auto gratis aan de openbare weg parkeren.

Openingstijden


Sibbliem Luxury Homestay is het gehele jaar voor je geopend.

Toegankelijkheid


Appartement STOER is gelijkvloers en gelegen op de begane grond. Er is echter geen extra brede deurtoegang voor een rolstoel aanwezig.

Appartement LIEF bestaat uit twee verdiepingen. De slaap- en badkamer, waar ook het toilet bevindt, zijn via een trap bereikbaar.

Huisdieren


Ook je viervoeter is voor een kleine vergoeding van harte welkom. In overleg, maximaal één grote hond of twee kleine honden.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Sibbliem Luxury Homestay. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!